Æv det er ikke så super

 

 

 

Jeg er lidt trist til mode, måtte blive i min seng i dag, mit operationsar skaber sig, hvorfor bliver det dog ved?????????.

Op med humøret – ringede på arbejde fik arrangeret kørerlejlighed, så slipper jeg for cykelturen, og kulden hver morgen. Tror det er løsningen, så glæder mig allerede til denne fede oplevelse, tror på det hele bare bliver så perfekt når foråret viser sig fra den korrekte side, altså når temperaturene bliver + grader og to cifrede. Træningen kan genoptages, og jeg er helt sikker på at alt bliver langt bedre.

 

 

 

Jeg ser frem til tiden hvor vi igen kan nyde blandt andet dette syn som ovenfor vist.

 

Jeg vil slappe lidt af nu, passe og pleje min mave.

 

Kæmpekrammer til jer derude.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.