Æv nu er det mig der er snottet

Æv … jeg måtte afsted til købmanden efter en kasse Kleenex , selv om det er dem med balsam, føler jeg næsen er fuldstændig ru, øjnene løber i vand,  lysten til at bruge en Bededagsferie på dette er ikke så stor, men jeg er da så heldig, der har ikke været de store planer, jeg havde en del ansøgninger der skulle være skrevet, men det slipper jeg jo for nu. Så der er først noget søndag eftermiddag. å jeg tror jeg ligger mig på sofaen nu, med fjernbetjeningen indenfor rækkevidde, sønnike vasker op, og datteren ligger med influenza, sjov ferie.

Håber jeg er ved bedre heldbred i morgen.

 

No Comments

  • sus 23. april 2005 at 12:02

    Ej hvor synd Karin håber du igen er kommet ovenpå og kan få en dejlig weekend ….Mit er væk heldigvis for jeg hader at ligge syg *gg*Fortsat god lørdag til dig ;o)KnuuuuZ*SUS*

    Reply

Skriv et svar