Æv

Søndag morgen – skulle lige have lidt vasketøj over, da blev jeg låst i ryggen igen……, når det bare er en konstant smerte er det svært at finde det positive i livet, jeg kæmper indædt, så ved jeg det går lidt hurtigere med at gå i sig selv igen. Må hellere komme i solarium, denne dejlige varme er guld vejr, desværre er der ikke 30 – 40 grader og solen totalt igennem her hvor jeg bor, det havde været guld for mig, ikke kun for ryggen, jeg elsker sol og sommer + varme. Denne ubehagelige fugtighed der er pt. er så modbydeligt, vasketøjet kan ikke engang tørre, det tager lige så lang tid som om vinteren 2 – 3 døgn. Alm. varme som midt på ugen er drømme skønt. Husk at få væske og salt, her spiser jeg chips selvom det er fedende, det er kun i begrænset mængde.
 
Nå, der slap lige lidt aggressivitet ud – så kan jeg godt tænke positivt igen – tror en dejlig lang travetur – efterfulgt at en gang solarium kan gøre godt – så må jeg lige sludrer lidt med Thilde om hun kan gøre mig en tjeneste er i morgen: Thilde har sommerferie fra skolen, begynder igen den 14. august, hun har haft mange timer på fritidsjobbet, Juli mdr. var SU fri. Hun har jo fritidsjob på Mac Donalds, her i uge 30 ig så den sidste uge 32 har hun ferie. I uge 32 skal hun med kæresten til Mamaris i Tyrkiet, så jeg vil gerne have lidt hjælp fra hende her i uge 30, jeg går på ferie i uge 31.
 
Lige lidt filosofi over fastfood – mandag i den forgangne uge var jeg med en veninde ved havet efter fyraften, hun overtalte mig til at gå på en grillbar, da hun mente de havde nogle super lækre burgere. Jeg ved ikke om det er mig der er kræsen, deres pommes frites smagte af friture, da foretrækker jeg Mac Donalds, de smager langt bedre for mig. Så var det burgeren, jeg kunne ikke spise det stykke der skulle forestille at være bøffen, ved ikke hvad det var, husker engang jeg købte nogle burgere til selv at lave hjemme der var 6 – 8 stykker i en pose, de var helt flade, der var ingen hos os der kunne spise dem, derfor tjekkede jeg lige produkt indhold, her erfarede jeg der var helt vildt meget soja protien i fremfor kød, det er med til at tage væsken det er korrekt, jeg mindes at det var den samme smag. Jeg vil bare gerne vide hvorfor jeg så godt kan lide Mac Donalds Burger/Bøf, den smager meget mere af kød. Den grillbar min veninde og jeg var i kunne tilbyde burgere, fiskefilet,(kan ikke tåle panering), Friturestegt Kylling, (har det meget ubehageligt med smagen af friture). Godt jeg siger nej næste gang. Det kan jeg bare ikke, eneste fastfood er Mac Donalds, ellers er det sanwich bar hvor der er Subway kulturen jeg kan matche.
 
Ønsker alle en super god søndag
 
 

No Comments

 • Sanne 26. juli 2006 at 19:13

  Hej Søde
  Tak for dit herlige forsøg på opmuntring, på mit space, men tro mig, at bare det at du giver et lille "hej" gør mig godt, så jeg ved at nogen stadig følger med – og at I vil være der med gode råd og ideer såfremt jeg er ved at kvaje mig….
  Griner over dit Grill-bar besøg, der stinker simpelthen oss sådan i en grill-bix at det alene tager ens appetit. Jeg syns også Mac D – smager af mere, men intet af det mætter ordentligt.. ha-ha – og hos mig kunne jeg ligesågodt klaske maden direkte ovenpå de andre deller, det dutter bare ikke… *GG*
  Knuzzz fra
  Sanne

  Reply
 • Anita 27. juli 2006 at 17:58

  Hejsa.
  Jeg kom lige forbi her i varmen.
  Jeg håber at du kan holde det ud.
  Jeg er ellers vant til det fra da jeg boede i Spanien, men idag har den sku været streng.
  Knus fra Anita

  Reply
 • sus 27. juli 2006 at 21:42

  Hej og god aften Karin ….ville lige ønske dig en god ferie HÅBER du er over det med ryggen ???
   
  Alt vel her men dog for varmt må jeg nok sige kan du ikke lige finde nogle regndråber frem *SS*
  God weekend
   

  jUST HAD TO POP IN & SHOT YA COS YOU ARE MY FRIEND LOL__-___________________/\_      / `—___________—-_____|] = = = = =  = D      /_==o;;;;;;;;_______.:/      ), —.(_(__) /     // (..) ), —-"    //___//   //___//  //___//   BANG BANG !!!YOU HAVE BEEN SHOT BY THE FRIENDSHIP GUN NOW U HAVE TOSHOOT SOME  PPL YOU THINK ARE FRIENDLY!! IF YOU GET SHOTMORE THAN ONCE YOU KNOW YOU HAVE FRIENDS!! lOVE YA & CYA SOONBIG HUGS & KISSESKnuuuZ*SUS*
   
   

  Reply
 • Anita 30. juli 2006 at 09:20

  Tusinde tak for din hilsen…jeg glæder mig til du kommer igen!
  Og hjertelig tillykke med din søn.
  Knus fra Anita

  Reply

Skriv et svar