Vågnede op med modbydelige smerter i ryggen. Det ville jeg ikke hører tale om, arbejdet kaldte efter 2 ugers ferie, og jeg var klar over hvad dagen bød på, derfor gjorde det ikke så meget, jeg skulle ikke i laboratoriet.

Jeg har fået alt julen pillet ned, det ligger på bordet og venter på at blive pakket væk, kasserne står i kælderen, der er ikke så meget plads i en lejlighed, når ryggen så taler et andet sprog, bliver julepynten stående, vinduerne får lov at bevare den grå hinde af levende lys, og jeg drømmer om en ryg i godt humør.

Vejret har i dag været meget kold, dog vildt smuk og klar. Det var en oplevelse af de få, jeg nød det der var muligt.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.