1. juledag

Nu er den store dag/aften gået på hæld, mange vågner til en stille og rolig morgen, hvor alt foregår i slowmotion, slapper af med den bog der var blandt gaverne, kigger billederne gennem der blev taget, hygger længe over morgenkaffen. Jeg selv var meget tidligt oppe, Kim skulle med toget her kl. 9.00 til Odense, svigerfamilien holder julefrokost der her kl. 13.00, Kim valgte at komme lidt for tidligt fremfor 1 time forsent. det direkte tog går jo kun hver 2. time. Derfor var jeg omkring ham med mælk her kl. 7.30, dejligt med noget morgenmotion.
 
Jeg ved mange stresser rundt og forbereder julefrokosten der skal serveres her kl. 13.00, Slap af, det er da kun til familien, og er der et eller andet det kikser, hvad så, det er da kun dig der ved det kiksede, gæsterne ved ikke hvordan det var du havde tænkt dig at gøre, vel, så lad nu være med at sige, tanken var bla bla……
 
I dag er bare for mig en dag hvor jeg vil trave en meget lang tur, sove en middagssøvn, vaske tøj, læse en bog, se lidt tv, og så tidligt i seng. Jeg vil ikke bruge tid på så meget andet. Kun forkæle mig selv.
 
Kan i alle hygge jer, lov mig jer der skal holde julefrokost, tag det som det er.
 
Kæmpekram fra Karin

No Comments

 • Anita´s Linkspace 27. december 2006 at 10:50

  Hejsa
  Så er der lagt en del nytårspynt ind
  som er til fri afbenyttelse.
  Hermed et Godt Nytår og tak for alle hilsnerne,
  som jeg har modtaget. Jeg håber at det må
  fortsætte i det nye år.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita 29. december 2006 at 21:29

  Herfra delfinerne ønskes et helsebringende Nytår.
  Tak for hilsner i året der er gået.
  Mange tanker fra Anita

  Reply

Skriv et svar