1. lørdag i maj var vidunderlig smuk

1. lørdag i maj

1. lørdag i maj, vidunderlig smuk med meget svag vind blev serveret for mig. Den virkede 100% i positiv retning. Gjorde så godt til hele bevæg apparatet, sjæl og sind.

Kort fortalt

Det var en lørdag hvor jeg fik gået 13,1 km. I alt 17.522 skridt. Det er en blanding af travetur, slentretur og Gågade/indkøbstur. Der var mange vidunderlige krydderier. Jeg var omkring Gågaden, her brugte jeg tid og penge på noget til mig selv. Jeg var omkring børnebørnene for at give en hånd, det er jo med at hjælpe hvor man kan.

Nyt tøj

Min tur i gågaden var først tiltænkt lidt research, mht. udskiftning i min meget forvaskede garderobe. Jeg gik ind og bad om hjælp hos Solo. Jeg har længe ønsket at ændre min garderobe fra leggings til bukser, men at have en stress mave der hæver meget gennem dagen, der ikke kun er sensitiv for det der kommer ned gennem maven, men også for det der sidder omkring den, troede jeg gjorde det vanskeligt. Det blev til hele 3 par, lidt forskelligt. Samtidig fandt jeg 2 toppe og en cardigan. Alt var der 50% på, så jeg har ikke helt så dårlig samvittighed.

Nye sko

Jeg var også på jagt efter et par sko der kan bruges frem til jeg har mod på bare tæer, temp. i den kommende uge lover ikke varme nok til mine fødder. Der er et eller andet med min gigttype, hvis jeg fryser, giver det ekstra smerter, det tager meget lang tid at få varmen igen. Her fandt jeg et par Skechers Gowalk, det er som et par kludesko, de har taget de første 10 km. Det er helt uden gener. Så de er godkendt.

Lidt af hvert

Jeg sluttede af med at benytte lidt point i Matas til fodbad behandling, samt en Rosti Margrethe skål med låg. Det blev en dejlig formiddag, mit Visa var nærmest ved at brænde af 😉

Resten af lørdagen

Lørdag eftermiddag og aften gik jeg et par ture, var forbi yngstedatteren og børnebørnene for at sige hej, altså på farten det meste af dagen. Omkring kl. 20.00 kunne jeg mærke vi skriver maj/forår og ikke sommer, så jeg trak indenfor. Trætheden ramte hurtigt. Så jeg fandt hurtigt dyner.

12 Comments

 • Anne Holtegård Clausen 7. maj 2017 at 10:19

  Sikke en dejlig dag! Tillykke med de gode indkøb.
  Det med bukseindkøb lyder velkendt. Jeg synes, det er så svært, at finde bukser der sidder pænt, uden at der er for meget stof i overskud på bagsiden.. Så er det ekstra dejligt at købe ekstra ind til 50% rabat!
  Sko har gennem mange år været ECCO for mig. Jeg har ikke prøvet Skecher. De ser rigtig gode ud.
  Jeg skal også have højere temp før det er sandaler. Jeg prøvede et par hos ECCO; brede elastikker hen over foden og med mulighed for at stamme til. De var gode! https://dk.ecco.com/da-DK/Dame/Sko/product/5638489099/ECCO%20INTRINSIC%20SANDAL De kom på min ønskeseddel.

  Reply
  • Abildjyden 8. maj 2017 at 07:36

   Tusind tak kære Anne. Når det er cowboybukser har de lige lidt fylde ind ved skridtet, ellers sidder de godt. De 2 andre par, sidder bare som de var syet på mig. Bag til som er det jeg ikke selv ser, sidder alle 3 par som syet på mig.
   Jeg har købt Salomon eller Rieker, dog har Rieker med at stramme over min vrist, det gør en travesko også hvis jeg binder den for hårdt. Det er en lækker model du har fundet hos Ecco, krydser fingre for der er nogle der ved de befinder sig på din ønskeseddel 🙂

   Reply
 • Mette 9. maj 2017 at 12:28

  Lyder som en helt fantastisk lørdag:) dejlige billeder. Jeg bruger også sketchers sko, bare der ikke en alt det smarte i sålen. Sketchers laver de fedeste sko:)

  Reply
  • Abildjyden 10. maj 2017 at 09:31

   Tusind tak Mette. Tror også jeg er blevet fan 😉

   Reply
 • Anette 10. maj 2017 at 13:35

  Lyder som en skøn dag
  det med bukser er bare svært.
  og sko er ofte også en udfordring, hvorfor jeg sjællent har mange.

  Reply
  • Abildjyden 22. maj 2017 at 06:37

   Det var en dejlig dag. Skoene er så fantastiske, også uden strømper 🙂

   Reply
 • Celena 20. maj 2017 at 13:31

  Great day… and awesome shopping 😉 I also love Sketchers… super comfortable and not too expensive either! xox

  Reply
  • Abildjyden 22. maj 2017 at 06:38

   Tusind tak.
   Det er ikke sidste gang jeg køber Sketchers, de er vidunderlige.

   Reply
 • Catarina 20. maj 2017 at 18:11

  Wauwww 13,1 km det er da i den grad en god bunke km og ikke mindst skridt. Og sikke du har fået shoppet igennem. Det ligner ikke dig at shoppe amok på den måde, men nogle gange skal der altså bare en del nyt til. Jeg har selv overvejet Skechers Gowalk, da jeg har hørt og læst meget godt om dem. Men endnu er der ikke indkøbt nogle, da dem jeg har lige nu, stadig er gode og ikke mindst brugbare.

  Reply
  • Abildjyden 22. maj 2017 at 06:55

   Det var helt igennem en fantastisk dag. Du har ret, jeg er ikke lige den der køber stort ind, der kommer til at gå en rum tid igen, tror jeg. Samtidig tror jeg Skechers Gowalk bliver min fritidssko næstegang jeg skal skifte der, den er vidunderlig at have på.
   Jeg blev chokeret da jeg så hvor meget jeg havde gået 🙂

   Reply
 • venterpaavinblog 21. maj 2017 at 14:04

  Det lyder rigtigt fint og dejligt (:

  Reply

Skriv et svar