Vis albumVis album

Da jeg vågnede her til morgen, 1 time tidligere end de 2 andre dage, var jeg ikke den eneste der havde gang i noget. En af veninderne var blevet sat i gang med en morgen complet til yngste, da hun og kæresten har 1.års dag. Fantastisk ide.

Der var også blevet fundet 12 røde roser, 1 for hver måned, de har været sammen.

Morgenstunden blev fejret på bedste vis, trods 2400 km mellem de 2. Yngste har det så svært, når hun er midtpunktet, hun måtte lige gå 2 min. for at få ro på, men nød denne morgen, hvor vi alle sad med morgenhår etc. Smiley, der blinker

Et stort tillykke til dem begge fra mig.

9 Comments

 • Madame 28. oktober 2013 at 07:26

  Tillykke med din yngste, Karin – dejligt at I har fejret det unge pars 1-års dag!

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 07:08

   Tusind tak, det var så hyggeligt. Og da vi landede hjemme, lå der et stykke Bono til deres Skype date om aftenen.

   Reply
 • Nola 28. oktober 2013 at 08:14

  Hvor sødt! Og herligt at du kunne blive en del af det 🙂

  Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 07:09

   Tusind tak.
   Det var så hyggeligt, og nu hvor svigersønnen ikke kunne være der, så var jeg jo den næstbedste 😉

   Reply
 • Tina Liel 29. oktober 2013 at 07:55

  ikke en sød ide! Hvor lang tid skal hun være i Bulgarien og er hund er for at læse. Lyder som en skøn og sjov ferie! Altid interessant at bo sammen med sådan en flok unge 😉 Og hvor er der smukt! Lidt varme må også være skønt! SIkke en fin tatovering datteren har. Her kan ældste ikke vente med at komme igang med tatoveringer MEN det er lidt rigelig mange han vil ha. Han vil forresten også flytte udenlands efter hæren. Nyd ferien søde♥

  Reply
  • Tina Liel 29. oktober 2013 at 16:51

   Uh der er lige røget et par bogstaver….. Ville spørge om hun er der for at læse?

   Reply
  • abildjyden 1. november 2013 at 07:22

   Yngste her i Bukarest for at læse. Det er 3 og 4 semester på professionbachelor pædagog, der bliver til en double degree. 3. semester er praktik, hun er som frivillig ved SOS Børnebyerne i Rumænien/Bukerast. 4. semester bliver der læst psykologi på universitetet i Bukerast, hun kan stadig ligge nogle frivillige timer, hvis tiden er til det. Når hun lander i DK til 5. semester, vil noget af undervisningen gå med den gamle klasse, og noget på engelsk og det sammen med nogle udvekslingsstuderende fra Rumænien og de piger hun er med dernede.
   Uha længere forklaring 😉
   Det der med tatoveringerne, jeg ser dem ikke mere, nu er de en del af hende, håber du kan slå fra som jeg, det er en trend for de unge, så hellere det end mange andre livsfarlige udfordringer.Og krydser fingre for han finder et dejligt sted, hvor du kan komme og besøge ham.
   Jeg nød dagene dernede til fulde, tusind tak.

   Reply
   • Tina Liel 5. november 2013 at 06:54

    Sikke en spændende måde at tage sin uddannelse på. Og ikke dårligt at hun vender hjem igen 😉 Har det også sådan med tatoveringer i det store hele. Men han vil tatoveres over det meste af kroppen!!! inkl. halsen. Nu må vi se. Håber også han finder et spændende sted at rejse hen som er inden for vores rækkevidde. Må virkelig ha været skønt for dig at se hvor hendes hverdag nu er!

    Reply
 • abildjyden 7. november 2013 at 08:21

  Yngste har også en tatovering i nakken, noget helt specielt.
  Der er en historie bag alle.
  Er så heldig at yngste kan holde ferie herhjemme i dk. kommer hjem den 13/11. Hun har valgt at arbejde frivilligt i julen, efterfulgt af nogle kæreste dage i bjergene. Kæresten tager ned til hende hele juleferien. Hun kommer selv hjem lidt i februar igen, det bliver det vi ser til hende her.
  Sønnike og jeg har talt om at tage ned til hende i Påsken, jeg gør, om han får tid, det håber jeg.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.