10 dage er gået 11 dage næsten

Lørdag - rundfart

Nu har yngste været i Rumænien knapt 11 dage, der er sket meget. Collagen ovenfor er en blanding fra 2 lørdage, hvor de gik med at se byen Bukarest. Der er meget mere, det er kun en lille del. Bare lige en smagsprøve. Når jeg tager ned og besøger hende, skal jeg huske masser af plads til billeder Smiley, der blinker.

Thilde uge 36 Rumænien

Denne collage er lidt blandet. Et menu kort på rumænsk, og google translete bliver brugt, så det ikke lige bliver en lille appetitvækker, men et godt solidt måltid der bliver bestilt, nu når sulten er meget stor. Et andet er med de 6 piger fra DK, et med værelset (til 3 personer), hvor hver har et skrivebord, en reol og en seng. Et er fra Caféen der er tilknyttet kolleget. Sidst men ikke mindst, Nej det er ikke Triumfbuen, den kan da godt ligne lidt ikk´? Smiley, der blinker

Nu vil jeg nyde søndagen, efter en uge hvor jeg har været sengeliggende, var bare så træt/overtræt, kunne ikke sove, da mine hedeture og uro i benene har taget over, gennem længere tid. Krydser fingre for jeg har fundet roen nu.

4 Comments

 • Madame 8. september 2013 at 13:40

  Sikke nogle skønne billeder, Karin – spændende at din datter er i Bukarest! Nu håber jeg, du får en rigtig god søndag og en rolig nat.

  Reply
  • abildjyden 8. september 2013 at 17:46

   Det er dejlige billeder hun får taget dernede. Hun skal nok opleve en masse.
   Jeg vil gå tidligt i seng, har fundet en god bog, så håber jeg hurtigt vil finde ro. Tusind tak.

   Reply
 • Catarina 9. september 2013 at 06:54

  Hvor ser det bare hyggeligt ug og sikke en oplevelse hun får med sig i rygsækken. 🙂 Det bliver vildt spændende når du skal derned og jeg glæder mig rigtig meget til at læse om din tur og se masser af skønne billeder. 🙂

  Ha’ en dejlig mandag og husk regntøjet. 🙂

  Reply
  • abildjyden 9. september 2013 at 07:57

   Tusind tak.

   Der bliver mange skønne oplevelser, og guldkorn til rygsækken og hendes cv.

   Der vil komme mange små og større beretninger, både fortalt med ord, men også med billeder.

   Regntøj og gummistøvler ligger parat.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak