14 dage med mange oplevelser

Det har været en aktiv periode på det sociale område, det er bare så dejligt at være sammen med gode venner.
 
Sidste weekend havde jeg besøg af to af de yngste venner jeg har – det er også træningspartnere, vi råhyggede med god mad og noget rødvin, det var hjemlig hygge….. bare så dejligt, og vi fik bare sludret om løst og fast. Jeg var værtinden, de skulle jo se de nye omgivelser hehe.
 
Gennem ugen har jeg været til homeparty – det var Friendtex – det er noget lækkert tøj vil jeg hilse og sige, jeg skal bare have en bestemt top, mangler bare en underdel til den, skal lige tænke over hvad det skal være…. Samme dag var jeg på sygehuset, skal jo opereres igen på onsdag den 1. november …. da var der en veninde med…. vi rundede af med en frokost på Cafe Otopia, en resturant hvor alle ansatte er sindslidende, sikke en frokost. Torsdag var jeg til aftenskaffe hos min dejlige søn og svigerdatter, super dejligt…., og fredag aften var der venindeaften 6 piger, vi spiste bare så dejligt, det var super lækkert. Vi rundede af med en tur i byen, hvor vi dansede og fik så hatten sad på skrå…. hehe. Lørdag morgen med mokost til et par venner, og gammel dansk…..
 
Dejligt lige at få et døgn med 25 timer….. det kan jeg godt bruge lidt oftere hehe.
 
Ønsker her en fortsat god søndag.
 
Kram fra Karin

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.