2 dage efter operationen

Min far blev opereret i mandags, alt gik planmæssig. Men desværre er der ikke puls i i foden endnu, i går kunne han ikke gå rundt, men kunne bevæge foden, hvilket er en positiv oplevelse.
Jeg er rimelig plaget pt. det gør lidt ondt i sjælen, og jeg har selvfølgelig mulighed for at tage et par ekstra fridage, det er en god arbejdsplads jeg har.
Ønsker jer alle en god og dejlig osndag.

No Comments

 • sus 29. marts 2006 at 12:22

  Hej Karin …
  Kan da godt forstå du er plaget hvad angår din FAR og det han lige er gået igennem men håber på det bedste for ham og at foden igen kommer til at virke optimalt ..
  PT: her går dagene bare derud af og jeg nyder at komme på mit nye job fik ROS af en kollega idag /smiler…fordi hun har ikke været der i 2 dage hos en klient og der var rydeligt det skal så siges det var MIG som havde været på spil ..he he he ….ellers HOBER der sig vasketøj op, det ville jeg dog ikke byde hende når hun kom tilbage fra sygdom ..Det er dejligt NÅR man får ROS det pepper ens dag lidt mere op *SS*
  Kan du nu have en fortsat god aften hvor du så end er henne og det er godt at have en god arbejdsplads der kan hjælpe en hvis det kniber …*SS*
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Sanne 3. april 2006 at 15:01

  Hej min søde
   
  Rart at det gik nogenlunde okay med din Far’s operation, håber at der snart bliver lidt ro og stabilitet omkring det hele.
  Især dig tænker jeg jo ofte på, og kan føle din smerte i sjælen…
  Hvor er det godt din arbejdsplads er samarbejdsvillig, når du virkelig har brug for det….Tag dig den tid du behøver til at få sjælen lidt mere med i alt det der sker omkring dig, ven.
  Stort knuzz og varme tanker
  fra Sanne 

  Reply
 • sus 7. april 2006 at 12:34

  Hello Karin
  Ønsker dig lige en god weekend nu hvor jeg er herinde
  Håber du har det super ????
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Sanne 13. april 2006 at 10:15

  Hej min søde venze
   
  Du er i mine tanker – håber alt er okay. Du og familien ønskes en rigtig god Påske herfra
   
  Mange kærlige tanker og knuzz
  fra
  Sanne

  Reply
 • sus 23. april 2006 at 09:30

  Hallo Karin …
  Alt vel håber jeg da der er godt nok stille på spacerne for tiden men hvad man har vel osse noget andet og se til nu hvor det gode vejr er over os alle
  Ønsker dig fortsat en hyggelig uge og pas på dig selv
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply

Skriv et svar