2. søndag i advent

Traditioner – tidligere var der noget, det var da børnene var små, nu hvor jeg mere eller mindre er alene, så er der ikke noget på programmet, om jeg savner det, jo, det kan du tro kære læser, jeg ved at næste år skal planlægges med mange sjove oplevelser. Nu er det andet år hvor jeg har måttet geare ned i december grundet operation, det vil jeg ikke næste år, jeg vil også være med på en masse sjov, julefrokoster etc. Grunden til jeg ikke deltager er, ser du, jeg har det jo med at nyde lidt, og der kaster jeg hæmningerne, og gør jeg det, glemmer jeg at jeg skal passe på, ikke gøre noget forkert, jeg kender mig selv på det punkt, heldigvis.
 
Traditioner hos mig vil ikke blive småkager og konfekt, julefrokoster, ja, julebreve, julehygge med æbleskiver og glögg, en julekoncert, jeg ved hvad der kan krydre min december.
 
I dag vil jeg tænde adventskransen når håndboldpigerne skal spille mod Spanien, og jeg vil lave æbleskiver til mig selv, mon man kan lave et lille glas glögg?
 
Ønsker en fortsat god 2. søndag i advent.
 
Julekram fra Karin

No Comments

  • Anita´s Linkspace 11. december 2006 at 11:30

    ♥♥♥ ♥♥♥ Hejsa♥♥♥ ♥♥♥
    En ny juleuge er begyndt, håber at den må blive hyggelig!
    ♥♥♥ Knus fra Anita♥♥♥

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.