2. søndag i advent

Efter en dejlig dag med flere gøremål sidder jeg og slapper af med lidt Champion L herrehåndbold. Mine nerver er lidt tyndslidte, for det drejer sig om 1. eller 2. pladsen i puljen, vil jo gerne det bliver 1. pladsen, det er jo min barndomsklub, kom så grøn./Øv – det var så tæt på.

Storeåen - juletæet

Storeåen – juletæet

Formiddagen var jeg i Bilka, måtte trække et par gange, vinden var hård, fik noget, dog ikke det hele, turde ikke fylde cyklen for meget op. Efter frokost var jeg nede i byen, ville jo ned og se Store Åen. Yngste skulle hente noget hos Photo Care, i skal nok få det se, hvad det var, bare ikke i dag, først når jeg bliver den heldige modtager 😉

Storeåen - cykelstien er "væk"

Storeåen – cykelstien er “væk”

I aften kommer jeg lidt senere i seng end jeg bryder mig om, men vil bare se VM dame håndbold. Så jeg gør alt klar, tillader mig at stille vækkeuret til kl. 6.00, så går det nok.

Håber du/I har haft en vidunderlig weekend/ 2. søndag i advent.

8 Comments

 • Mette 6. december 2015 at 22:42

  Jo tak:) og har lige set damerne vinde. Tænker du er hoppet i seng så sov godt:)

  Reply
  • Abildjyden 7. december 2015 at 07:40

   Jeg holdt ud, trods øjnene hang lidt. til sidst. Jeg møder først kl. 9.30 til kl. 14.00

   Reply
 • Madame 7. december 2015 at 07:17

  Uha, jeg håber ikke, at oversvømmelsen har lavet skader – det er et mærkeligt vejr, vi har for tiden. Her stormede det så meget, at jeg næsten ikke kunne stå fast på Hundested Havn. Spændende med håndboldkampen for jer, der kan lide sport. Jeg er desværre helt ‘sportsdøv’.

  Reply
  • Abildjyden 7. december 2015 at 07:45

   Jeg kan godt huske du før har nævnt det med sportsdøv. 😉
   Hørte lige en melding fra Musikteateret om hvor meget vand der var stået ind, og orkestergraven er blevet tømt. En sikringsdør til et diskotek er sprængt.
   Heldigvis er det begrænset med skader, kunne jeg forstå.

   Reply
 • Miri 7. december 2015 at 07:23

  Hold da op med vand ! Det er trættende med al den regn og blæst !

  Reply
  • Abildjyden 7. december 2015 at 07:46

   Jeg nyder allerede tanken om tørvejr og svag vind i dag.
   Savner klar frost, måske sne, det er smukkere og meget bedre til sjæl og krop.

   Reply
 • Catarina 7. december 2015 at 18:48

  Jeg så i tv-avisen at vandet stod højt og at de nu var begyndt at pumpe – det er da også helt vildt meget vand 😀
  Men det nu altså også fedt at se hvordan naturen spiller med muskerne – godt du fik et par billeder 😀

  Reply
  • Abildjyden 8. december 2015 at 08:05

   Desværre brød vandmængderne igennem natten til mandag. Her tirsdag morgen er der stadig ikke varme og strøm i børnehaven på den Røde Plads og på Balletskolen, hørte det på P4 kl. 7.30.
   Hvis der var en strammere kurs mht. miljøet, en meget grøn politik, ville vi kunne slippe for den høje vandstand, desværre er der ikke flertal (folketinget skal være enige), Store Åen er jo omkring 104 km lang.
   Jeg fik da et par billeder, det var søndag. Mandag var jeg ikke forbi, var på arbejde, efter en hel uges sygdom.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.