29 år – Hvor blev de af?

Hjertelig tillykke til sønnike. 29 år. Uha hvor er den tid henne J

I dag skal jeg lige forbi arbejdet i 4 timer. Mandag var en øv dag, så jeg byttede lige rundt. Vi ligger vandret grundet meget lav bemanding, ved godt jeg ikke skal bytte rundt, dog hænger den på mig selv, altså de 4 timer, så dem tager, inden yngste og jeg tager toget ud til sønnike. Vi har aftalt at hygge nogle timer sammen.

Nu hvor jeg følger yngste med voksende mave, falder det mig naturligt at mindes tiden hvor jeg gik og ventede mig. I dag er det så 29 år siden sønnike blev født. Jeg husker intet om vejret, jeg var nemlig allerede på hospitalet. Komplikationer, svangerskabsforgiftning, så ja, han skulle bare fødes den dag. Det var en tirsdag. Den aften var der ikke børnetime på DR1, derfor valgte han at komme præcis kl. 18.50 (ti i syv), det tidspunkt hvor børnetimen blev sendt på de øvrige 6 dage om ugen. De seneste 10 uger havde været ud og ind af hospitalet, så nu….. troede vi, de følgende 5 uger blev lige så barske. Og ikke nok med det, fulgte ydereligere godt 3 år med masser af sygdom, først da mandlerne blev fjernet, og til sporten blev høj prioritet, var det begrænset hvad hospitalet skulle visittets. Da sporten fodbold, håndbold, batminton og løb blev en dagligdag, fik vi stempelkort til skades/akut modtagelsen. Han kunne bare ikke stoppe, når han tog løbesko, fodboldstøvler osv. på. Han er/var et duracell batteri (reklamen), bliver ved trods træthed etc. Og det koster, når begrebet restituere kun er et begreb for alle andre, og ja vi får også besked om at huske det af ham, desværre glemmer han det selv.

Skønt han kan finde et par timer fra til at blive fejret – og søster har en overraskelse med. Jeg glæder mig så meget til hun gør klar til at ……. Når du får den overrakt.

Ønsker alle andre en vidunderlig onsdag. En dag hvor det i flg. Radioen / vejrudsigten bliver køligere. Kan tydeligt mærke det, måtte lige bruge lidt tid på strække ud her til morgen. Leddene var igen som jeg kender dem, ømme. Nå pjat, op på hesten, dagen bliver vidunderlig.

 

 

4 Comments

 • Madame 30. juli 2014 at 17:34

  Tillykke med din søn, Karin! Dejligt at I skal fejre hans fødselsdag sammen – håber i får en skøn dag!

  Reply
  • abildjyden 3. august 2014 at 07:47

   Tusind tak. Yngste og jeg nød turen, og sønnike blev meget glad for besøg.

   Reply
 • Catarina 1. august 2014 at 09:31

  Rigtig hjertelig tillykke med sønnike. Ja, det er utroligt som tiden går og det er jo kun vores børn der er blevet ældre ikke os… eller noget. 😀

  Reply
  • abildjyden 3. august 2014 at 07:53

   Tusind tak.

   Ja da, det er da ikke os der bliver ældre, overhovedet ikke, nej…..Sjovt nok har vi haft emnet alder oppe og vende fornylig, her i familien. Da børnene var børn/teenager var vi som forældre old gamle, nu er vi selvfølgelig ældre, men meget mere ligeværdig aldersmæssigt. Nu er det børnebørnene der mener jeg er en oldsag 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak