3 dejlige uger er slut

Så er der ikke mange timer til hverdagen skydes i gang. 3 vidunderlige uger er slut, jeg er kommet helt ned i gear, har fundet svar på forskellige ting, jeg ikke tidligere har haft overskud til at tænke over, har været for træt.

Har kun fået skrevet stikord ned, heldigvis. De er gemt til en stund hvor jeg må tage fat i en ny bold i søen, ikke før.

Det bliver 4 baske uger jeg ligger ud med, de 2 første bliver intense, har 3 store deadline, den første allerede på fredag, de 2 sidste den efterfølgende fredag. Tirsdag i den 3. uge og torsdag i den 4. uge bliver meget lange dage. Herefter er jeg tilbage i hverdagen, den hverdag jeg fik rørt lidt op i, kort før vi alle begyndte ferie, og som jeg er blevet lovet, bliver ændret. Det er en af mine bolde, en meget stor bold, nok den største, da den styre hvor meget energi der er til de øvrige, til mig som person, og den tid jeg har efter endt arbejde.

Pukka - Night Time

Pukka – Night Time

Nyder lige denne kop te før jeg ligger mig på puden.

6 Comments

 • Catarina 17. august 2015 at 18:47

  Aii, ejg var helt sikker på at du have 1 uger mere – men når jeg tænker efter, så startede din ferie jo da min sluttede og det er allerede 3 uger siden.
  Husk at passe på dig selv med den travlhed som du går i møde den næste måned tid. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 19. august 2015 at 13:51

   Ja, tiden flyver af sted, du er gået ind i 4 uge efter ferien 🙂

   Bare rolig, her i eftermiddag skal jeg bare ingenting, der var selvfølgelig kaos mandag da jeg mødte ind, sygdom, personale på opgaver ude af huset, samtidig med opgaver omkring lynnedslag/skybrud skader, hvor det er en elektriker eller det er noget elektronik der har taget skade vrimler ind til os 🙂 – Det mærkes tydeligt når vi fuld bemandet er 7 og 3 så ikke er på kontoret.
   Jeg skal lige have et overblik over hvor tæt/eller langt fra målet jeg er mht. min deadline på fredag. Det får jeg i morgentidlig 🙂

   Reply
 • Madame 18. august 2015 at 09:27

  Jeg håber, du kommer gennem den travle tid uden for mange problemer. Dejligt at læse, at du er kommet helt ned i gear i dine tre ugers ferie.

  Reply
  • Abildjyden 19. august 2015 at 13:54

   Tusind tak, du kan tro jeg har nydt min ferie.
   Hverdagen er normal meget travl her i august, vi har mange opgaver mht. lyn – torden – skybrud.
   Jeg har en eftermiddag foran mig der bruges på bare mig og ingenting 🙂

   Reply
 • Pigen fra landet 19. august 2015 at 22:40

  Jeg håber målet på deadlinen er overskuelig.
  Jeg er også tilbage til hverdagen, efter 14 dejlige feriedage, som er brugt på forskellige ting. Alt efter lyst, som alene har styret slagets gang.

  Reply
  • Abildjyden 22. august 2015 at 07:25

   Ja, jow…. der er lang vej, det er lidt langhåret, og da der smuttede 2 arbejdsdage hvor jeg ikke fik styr på noget, så kan det godt mærkes.

   Dejligt du har nydt din ferie, når det er lyst der styrer slagets gang er de vildt luksus, det var præcis sådan min ferie forløb 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.