3 uger til at ændre vaner

Jeg har fortalt flere om et citat jeg er blevet inspireret at. Det blev hængt op på opslagstavlen i sidste uge, på der kursus center jeg er i øjeblikket.

Citat

 • Ledelse indefra
  • Pas på dine tanker, de bliver dine ord.
  • Pas på dine ord, de bliver dine handlinger.
  • Pas på dine handlinger, de bliver dine vaner.
  • Pas på dine vaner, de bliver din personlighed.
  • Pas på din personlighed, den bliver din skæbne.
   • Frank Outlaw

Samtidig har jeg læst et sted, kan ikke huske hvor, der stod det vil tage 21 dage, 3. uger at ændre vaner. Jeg har gennem det seneste år lært jeg har en del vaner jeg gerne vil bryde, desværre får jeg ikke hele 21 dage, 3 ugers fred til at kunne fuldføre dette, derfor må jeg falde tilbage, eller?

Derfor ønsker jeg mig 3 uger – 21 dage, hvor muligheden er for at ændre, bryde de vaner, jeg endnu ikke har fået bugt med, det er vaner jeg ikke trives med, det er vaner der er kommet ind gennem bagdøren. Udover at søge et jobtræningsforløb/arbejdsprøvning, så har jeg besluttet mig for at planlægge de 21 dage, for at bryde de vaner, jeg ikke har det godt med.

Kan jeg tage flere tunge samtidig, eller skal jeg kun arbejde med 1, over disse 3 uger. Bare rolig, det er ikke et rygestop eller andre der tangere denne kategori, og dog det er noget med viljen, og troen på sig selv. Når jeg så går i krig med disse 21 dage/ 3 uger, så må der bare ikke komme en strejke, en influenza, en stemmesvigt, et indbrud, ja selv en nat hvor jeg ikke kan sove, kan ødelægge meget for mig. Det med at sove er nok den værste, uanset hvor træt jeg er, så er det ikke sikkert jeg kan sove, det er opslidende. Det spolere min gøren og laden, derfor er det vigtigst for mig, at jeg kan sove, og får 8 timers søvn. Derfor skal jeg ikke noget i weekenderne i de 3 uger, jeg skal gå i seng, og stå op samme tid i 21 dage. Og ja, 8 timers søvn. På den måde vil jeg kunne komme videre.

No Comments

Skriv et svar