5 arbejdsdage så har jeg 3 ugers sommerferie

Fredag morgen meget kølig :-)

Fredag morgen meget kølig 🙂

Det er mange år siden jeg sidst har glæder mig så meget til ferie. Sådan føler jeg det, det er også flere år siden jeg sidst har haft 3 uger i rap, det bliver heller ikke sidste gang, for sådan vil jeg gerne have det i de kommende mange år fremover.

Jeg havde bedt om ferie fra i fredags. Dvs. vi var 3 der overlappede i 14 dage, det gik ikke, i år var det mig der trak mig, så næste år bliver det en af de andre, basta. J

Jeg holder ferie sammen med regnskabschefen, vi ved begge der bliver travlt når vi lander efter ferien, det arbejder vi hårdt på det ikke bliver for slemt. Har et par dage, hvor der er dikteret ekstra arbejde efter ferien, jeg ved hvilke allerede nu. Jeg kan afspadsere disse timer efter. Det er skønt. Ved godt jeg er fleksjobber, og skal passe på mig selv, derfor er det dejligt at have dette overblik, og denne aftale.

Weekenden her er blevet brugt til absolut ingenting, og dog lidt planlægning at ferien, skal ikke så meget udover slappe af, og passe godt på mig selv, gøre det der er godt for mig, nyde familie, gode venner og bekendte.

4 Comments

 • Madame 19. juli 2015 at 18:21

  Det lyder rigtig dejligt, at du snart har tre ugers sommerferie!

  Reply
  • Abildjyden 19. juli 2015 at 22:33

   Tusind tak, det bliver vidunderligt 🙂

   Reply
 • Catarina 19. juli 2015 at 21:07

  Det bliver så fantastisk at holde tre uger sammenhængende og jeg er sikker på du kommer til at stornyde de mange dage 🙂 Jeg vil aldrig give afkald på tre uger sammenhængende, så… ja faktisk, så heller sige jobbet op. Ups sagde jeg det… men ja, sådan har jeg det.
  Det er en vidunderlig himmel du der har fanget Karin og det er helt sikkert kun optakten til en endnu skønnere ferie. Glæder mig til at læse om hvad du vil hygge dig med. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 19. juli 2015 at 22:43

   Tusind tak. Det var en meget tidlig fredag morgen jeg fik denne smukke himmel, det var forøvrigt også meget koldt, nede omkring de 4 grader, uha.

   Du planer jeg/vi har plottet i kalenderen er alle fryd til sjælen. Jeg skal nok lade være med at sladrer, dog forstår jeg dig så godt, 1 uge her og 1 uge der, giver ikke den indre ro, altså det at falde helt ned i gear, så underbevidstheden er med, derfor er det 3 uger sammenhængende. At jeg så ikke har den 6 ferieuge (det er en uge der er forhandlet via overenskomster, da de ikke er organiseret, så udløses den ikke) – Derfor er der kun 2 uger tilbage. De bliver plantet præcis der hvor behovet er størst med en uge her og en uge der.

   Reply

Skriv et svar