5 døgn i flyttemode

5 døgn i flyttemode lyder voldsomt, forklaringen er der ikke længe til jeg kan få nøglen til mit lille rækkehus, som jeg nu kalder mit dukkehus 🙂 I dag kl. 13.00 får jeg nøglen, og på mandag kl. 13.00 aflevere jeg nøglen til lejligheden, et sted hvor jeg har boet 10 år + 1½ mdr. Det bliver mit 3 sted her i byen, gennem de 19 år jeg har boet her, det er de 5 døgn der kaldes flyttemode for mig.

At leve i flyttekasser er ikke en fest for mig, og pakke dem så de kan løftes er en udfordring. Jeg kan ikke løfte så meget, men skal det passe til mine evner for at løfte en flyttekasse med indhold, så vil Jem&Fix ikke have nok flyttekasser på lager. Heldigvis får jeg hjælp, fredag i personbil, lørdag er vi flere/mange personer og biler til at hjælpe. 

Flyttekasser

Sådan står der masser af kasser rundt i lejligheden nu, og det fortsætter frem til og med lørdag, og søndag bliver stor rengøringsdag, før jeg lukker ned her mandag kl. 13.00 sammen med viceværten. Derefter vil tiden gå med at gøre det dejligt i mit lille dukkehus. 

Jeg har fridag om onsdagen, derefter har jeg ferie frem til torsdag i næste uge. Håber jeg når langt.

Glæder mig til et nyt kapitel i mit liv, et nyt sted, og jeg er helt sikker på der sker andre ændringer, det ved jeg allerede, og de nye ændringer vil blive til små fortællinger her, både med billeder og ord, de bliver taget med “små skridt” som jeg holder af og har det bedst med. 

I øjeblikket er jeg i gang med en stor mundfuld, det kan jeg godt mærke, så glæder mig til på mandag, hvor jeg igen kan komme tilbage til de små skridt. 

 

14 Comments

 • Mette 12. oktober 2016 at 15:12

  Åh, det er nu alligevel en dejlig og også vemodig ting når man flytter. Håber du vil vise lidt billeder af dit nye sted. Især fordi du kalder det dukkehuset:o) Godt du har nogen til at hjælpe dig. Jeg hader at pakke og flytte ud men åh, hvor jeg elsker at flytte ind:) Go’ arbejdslyst og husk at sætte dig lige midt i rodet ind imellem med en kop te/kaffe. Det giver sådan en dejlig følelse.

  Reply
  • Abildjyden 13. oktober 2016 at 07:23

   Tusind tak. Så lille er det nu ikke og dog, for mig vil det blive et dukkehus hvor haven er et frimærke ?
   Der kommer billeder, også fra flytning etc.

   Reply
 • Lene 14. oktober 2016 at 06:53

  God flytteweekend, det bliver dejligt på mandag 🙂

  Reply
  • Abildjyden 14. oktober 2016 at 07:16

   Normalt foretrækker jeg nuet, må dog erkende jeg ser frem til mandag kl 13.00. Herefter vil jeg finde tilbage til nuet ?

   Reply
 • Celena 15. oktober 2016 at 14:32

  How exciting!!! Held og lykke 🙂

  Reply
  • Abildjyden 20. oktober 2016 at 06:19

   Tusind tak – pyha – det stod hårdt 😉

   Reply
 • Catarina 16. oktober 2016 at 09:21

  Det bliver bare SÅ dejligt for dig når det hele er vel overstået og dejligt at høre at du har mange hjælpere, så kommer det til at gå nogenlunde tjept og ja, det er ikke det fedeste at leve i flytterod, men det er til at leve med, når det ikke er i flere uger. Pøj pøj med det hele. 😀

  Reply
  • Abildjyden 20. oktober 2016 at 06:26

   Tusind tak, og endnu et stort trak for den flotte buket, jeg nyder den så meget, og den flytter lidt med rundt efter hvilke borde der er fri.
   Jeg tager det hele i mit tempo nu, og glæder mig til jeg skal på job i dag, så jeg lige kommer væk fra placerings tanker.
   På lørdag kommer der lidt hjælp til loftlamper og ting der skal hænge vatter, mangler lys jeg kan tænde for de rigtige steder 🙂

   Reply
 • www.skøreliv.dk 18. oktober 2016 at 18:25

  Tillykke med dit dukkehus! Fortvivl ej, ingen mennesker trives i flyttekasser; det får en ende…

  Reply
  • Abildjyden 20. oktober 2016 at 06:34

   Tusind tak, føler allerede jeg er kommet tættere på et “normalt” hjem, mit dukkehjem, har dog mere der skal gives væk eller til storskrald.
   Velkommen her til min lille hyggekrog.

   Reply
 • Anne Holtegård Clausen 21. oktober 2016 at 00:02

  Tillykke med det nye hjem… Bonus ved flytning er en seriøs oprydning/prioritering af gods til “medbringes i kasserne”!
  Og fortsat god arbejdslyst med flytteind processen.

  Reply
  • Abildjyden 23. oktober 2016 at 08:18

   Tusind tak kære Anne.
   Der bliver stadig smidt ud, trods det er 6 dage siden kl. 13.00 hvor jeg afleverede nøglen til den “gamle” lejlighed. Der er både færre kvm. og et rum mindre, samtidig vil jeg ikke have så meget i hjørnerne som i den “gamle” lejlighed 🙂

   Reply
 • A+K/VenterPaaVinBlog 22. oktober 2016 at 18:56

  Wauw, hvor fedt – flytning er både hårdt og sjovt.
  God fornøjelse 😀

  – A

  Reply
  • Abildjyden 23. oktober 2016 at 08:21

   Her kl. 13.00 i dag er det 6 døgn siden jeg afleverede den “gamle” lejlighed.
   Jeg skal have sorteret meget mere, da jeg ikke ønsker at have en masse stående i krogene og nu har 1 rum mindre. Jeg vil hellere tage små skridt mht. at placere, så det bliver sådan jeg kan nyde det.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.