I dag for 7 år siden skete der noget alle vil huske, alle vil mindes uanset religion, nationalitet, politisk holdning. Alle er berørt af dette.

Jeg var ikke en af dem der sad ved mit tv og fulgte med. Jeg hørte det i radioen, og ja, så var jeg klar over, nu skulle alle andre programmer stoppes, både i radio og på TV. Så der kom gang i CD afspilleren, og en god bog blev fundet frem.

Hvorfor jeg handlede sådan, jo, jeg var jo blevet orienteret om hvad der var sket, jeg er da ikke tungnem, jeg skal da ikke have det gentaget konstant en hel aften, side og dvæle ved det.

Jeg ønsker bare at komme videre, tage ved lære af det der er sket. Jeg ved godt der er nogle mennesker der står bag denne handling, ja, nogle ekstremister. Ikke Rote Arme, eller IRA. Denne gang var det Hitz but tahrir.

Jeg kan bare ikke forstå hvorfor de skyldige skal straffes på den måde de er blevet straffet. Jeg har altid lært at vold øger vold. Vi må ikke slå vore børn, ikke kun fordi de kan komme til skade, men lige så meget fordi, hvis vi slår dem, så tror de det er den måde man tager en diskussion på.

Selvfølgelig må man ikke flyve ind i Twin Tower, det er jeg da enig i. Men jeg forstår ikke der skal bombes, hist og pist. At vi i dag 7 år senere stadig må have soldater der mister livet. Det er jo lige præcis det de bad om der skulle gøres, da de handlede som de gjorde for 7 år siden. De tiggede og bad til at blive bombet, og lege kis pus med soldaterne. De sidder og griner, gnider i deres hænder og tænker, hvor er de dog dumme, dem der flyver og render rundt og leder efter os.

Jeg sympatisere ikke, nej overhovedet ikke, jeg undre mig bare over en så tåbelig beslutning. Jeg sammenligner den med dialogen mellem 2 drenge på 4 år i børnehaven. Den der med hvis far der er stærkest.

No Comments

 • Marianne 11. september 2008 at 14:08

  Ja og jeg undre mig over at folk kan komme op og skændes i et supermarked og hvis tur det er…..Vi mennesker har endnu meget at lære

  Reply
 • Pia Charlotte 12. september 2008 at 12:29

  Jeg har i det hele taget meget meget svært ved at forstå, at andre lande skal blandes ind i Bush krig mod terrorismen.

  Vi andre er blevet ofre for det samme på den måde.

  Jeg forstår heller ikke, at hvis man virkelig ville, hvorfor kan man så ikke lave en nålestiksoperation og få Bin Laden og hans venner demoliseret eller hvad det hedder.

  Frankrig mistede 10 mand fornylig i Afghanistan, det er uhyggeligt, men vi blir ved med at sende folk derned. Jeg tror faktisk ikke at den tidligere præsident ville have gjort det, men Sarkozy, er nok af samme støbning som Bush, desværre. Men han har mistet meget terræn.

  Var bogen god, kan du huske, hvad du læste forresten?

  God weekend til dig fra mig

  Pia-Charlotte

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.