Åbne kontormiljøer koster virksomheder milliarder | Videnskab.dk

Åbne kontormiljøer koster virksomheder milliarder | Videnskab.dk.

Ja, jeg har arbejdet i disse åbne kontormiljøer, og det har jeg siden 1980. Og det i samme lokale som printere, kopimaskiner, klippe maskiner ( i 80 erne), fax, og skrivemaskiner før den elektroniske.

Her i november blev jeg bevidst på, hvordan alle disse år har påvirket mig. Min koncentration er blevet meget svækket bare der er meget mere en 4 – 6 mennesker i samme rum som jeg. Skal jeg have min fulde koncentration på noget, så er det max 2 personer, og med fuldstændig ro omkring mig. Vinteren er den værste, i perioden fra efterårs jævndøgn til forårsjævndøgn.

Dejligt jeg ikke står alene med disse udfordringer af åbne kontormiljø, det gør det hele lettere at tackle.

2 Comments

 • Catarina 13. januar 2013 at 18:09

  Det er sådan et miljø jeg arbejder i. Nu er vi heldigvis flyttet til noget større og har fået en printer som ikke larmer så meget og så sidder vi kun tre sammen.

  Men jeg ved at jeg på et tidspunkt, vil noget andet med mit liv. Jeg vil ikke lave det jeg laver nu og jeg vil ikke længere sidde på et kontor, men lige nu er det sådan det er.

  Reply
  • abildjyden 14. januar 2013 at 08:24

   Den eneste der kan passe på, lytte efter er jo en selv. <3

   Reply

Skriv et svar