Vi tænker og er forskellige. Hvis ikke vi åbner øjne/ører, er lydhører, tænker kreativt, vil vi aldrig bemærke mulighederne.

Du/jeg/andre er forskellige. Heldigvis, hvor ville det blive kedeligt hvis vi alle tænker/handler ens, hvor vil mulighederne så være? Billedet ovenfor er meget beskrivende. Låser vi os fast i en holdning/tanke, vil vi kun se det var den samme vinkel, hvis vi i stedet for rejser os, går en tur om på den anden side af bordet, ja så vil mulighederne myldre frem.

Hvis alle ville tænke over billedet, have det med ved forhandlingsbordet, i en diskussion, debat, eller bare have den med, uanset hvor du befinder dig, så ville verden være mere åben, have overskud til mere lighed.

Jeg tog billedet til mig straks jeg så det, jeg har delt det på min tidslinje på facebook. Jeg var i gang med en dialog, hvor vi var uenige. Vi vil aldrig blive enige.

Jeg vil stadig deltage i en debat/dialog/diskussion, og ytre mine synspunkter, og det med billedet i tankerne.

3 Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.