Ændringer i planerne

Her til morgen skete der lidt ændringer, i forhold til det der stod på min to do liste. En sms tikkede ind kl. 7.30, der var kaos på jobbet, om jeg kunne springe til og give en ekstra hånd. Det var muligt i dag.

Arbejde

Der var nok at se til på jobbet, en kollega der var syg, en anden kollega er ude af huset hele ugen, en tredje i gang med forberedelser til møder ude af huset, torsdag og fredag, en fjerde i gang med oplæring, derfor måtte jeg slukke lidt brand, være bag bolden, ikke som jeg har det bedst med, at være foran bolden. Jeg måtte blive lidt længere end planlagt, men ved allerede jeg har en noget forlænget weekend, ferie mandag, fri tirsdag pga. jeg var på job i dag, og ja, min ugentlig fridag onsdag, og den er booket med private opgaver.

Kalenderlågen

Jeg var først hjemme lidt sent, derfor noget træt, så det var virkelig tiltrængt, med denne hyggestund. I dag var det en te der passer godt til mig, efterfulgt af en af mine yndlingslakrids, salt caramel mums. “En vinterbaders notater fra menneskehavet” med overskriften – Jul på et strategisk sted, ramte lattermusklen. En julekalender med letpåklædte nissepiger eller -mænd, hvor låge nr. 6 var, ja gæt en gang.

Eftertanke

Når jeg sådan lige vender op og ned på en fridag, er det mentale ikke helt med. Trætheden melder sig på en helt anden måde, flere ting kører ikke helt som planlagt. Den ro en fridag giver, får jeg ikke, det kan mærkes. Nogle forberedelser er blevet rykket, andet er blevet skubbet i baggrunden. At jeg allerede ser frem til weekenden nu, acceptere jeg fuldt ud.

Afrunding

Dagen har været en god dag med nogle dejlige positive indspark, både personligt og ting der kommer udefra. Så skidt pyt jeg er godt brugt.

 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.