Jeg har aftalt med min yngste datter, jeg skulle komme forbi når hun fik fri. Hendes cykel var på banegården, der gik vi omkring, jeg var på cykel, derefter gik turen videre til solcenteret, ups, der skulle lige veksles. Uha, her så vi en brændert af format, den var så høj at den dobbeltdør var lige ved at blive ramt, men 3 meget bredde trappetrin kom i vejen, en flask rødvin smut, der kom en og bød en hjælpende hånd, den blev afvist. Vi kom til solcenteret, ja, der har da været meget sol udenfor, det ved jeg godt, men i dette solcenter her giver den sørme også massage, og det var lige det jeg havde brug for (hihi). Det er bare så vidunderligt efter denne tur, jeg er fuldstændig afslappet.

Ønsker her en super god arbejdsuge – det er jo kun en 4 dags uge, det bliver en stille og rolig opstart for mig, og kun med 4 timer dagligt.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.