Afslutning på miniserie

Det er nu så dejligt når en serie ender lykkeligt. Det er altid den sypatiske mand den kvindelige hovedrolle indehaver vælger, hvor er det pragtfuldt. Sådanne serier er så uproblematiske, og derfor en dejlig måde at slappe af på.
Jeg er ved at flytte mit mailhotel – håber det bliver en succes. Men når man som jeg ikke har den store indsigt, så er der lidt frygt indblandet. Nå, men jeg springer jo så tit ud uden underlag – så hvorfor ikke også denne gang, jeg plejer da at komme sikkert i land, så hvorfor ikke også denne gang.
Jeg har et dejligt efternavn ikke et navn der er helt vildt almindeligt, søger man på google på verdensplan er der ikke mere end 70 links – og langt største parten henviser til 3 personer – et rimeligt stort arkitektfirma i KBH. og 2 af min far´fætre, en organist og en forsker indenfor miljø. Forskeren inden for miljø og arkitekten sidder på omkring de 55 links – de øvrige 15 er fordelt på resten af "familien". Jeg er ikke reg. som tilgængelig på mit efternavn endnu. Jeg har det kun som mellemnavn, men den nye navnelovgivning giver mig mulighed for at ændre dette – den træder i kraft den 1. april 2006, og jeg slipper for at betale for ændringen udover nyt pa, nyt kørekort etc. men det er jo også en omkostning der skal kalkuleres med, men jeg glæder mig.
Thilde er begyndtpå HG 1. år i dag, glæder mig til at hører om hun synes om det.
Ønsker en fortsat god dag.
 
 

No Comments

  • Sanne 17. august 2005 at 11:49

    Kære Karin1000 tak for din søde hilsen her til morgen!Det var rigtigt dejligt med endnu en Healing, jeg havdeendda overskud til at handle i Føtex på vej hjem, uden at falde helt omkuld da jeg kom hjem …. skønt.Og lige nu tænker jeg – hvad det dog var for en gang sludder jeg fik skrevet i nat/morges, men du har så evig ret i, at hvis nogen spørger for meget er det galt, og spørger de ikke er det sgu også galt… Ja det er nok mig der bare "tonser" rundt i min dårlige samvittighed over at gå herhjemme og være syg, uden at jeg selv rigtigt kan forklare hvordan jeg har det – hvorfor jeg blev syg og hvornår jeg bliver rask…..Håber også du har haft en god dag.KnuzzzSanne

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.