Afslutning på 2015 – begyndelsen af 2016

Tiden smut fra mig, både med et indlæg jeg påbegyndte den sidste dag inden 2016, og 2 indlæg der blev påbegyndt henholdsvis 1. jan og 2. jan. Håber virkelig dette bliver skrevet færdig, så sletter jeg de 3 andre J

Godt Nytår og velkommen til 2016.

Har bemærket flere har det som jeg, altså, springer over det at gøre status over 2015, for det er jo gjort løbende og samtidig undlader at remse en række nytårsfortsætter op.

Den 28. dec. da jeg var på job, mærkede jeg en unaturlig høj træthed komme ind over mig, ondt i halsen kom krybende, tirsdag morgen var barsk, men ingen feber, så afsted med mig, altså på job, håber ikke jeg smittede nogle. Det ondt i halsen har forfulgt mig siden, samt en meget tidligt træthedsbarometer end vanlig. Derfor ligger jeg meget ned. Eksempelvis i dag, vågnede 4.35, hosteanfald, og nu i skrivende stund er jeg klar til en lur. Perioden for et højere energiniveau er bedre i dag end de øvrige dage.

Der vil komme lidt fra de 3 påbegyndte indlæg her

Var på vej hen til en middagslur den 31/12 – troede lige et indlæg var klar i hovedet, men trætheden overmanede mig, og det blev ved et ønske om et knaldhamrende godt nytår til jer alle, det var det.

Dagen derpå, den første dag i 2016, begyndte igen med at surfe rundt, kommentere her og der på andres indlæg, og en begyndelse af mit eget, blandt andet lidt billedredigering etc. Jeg fik blandt andet gået en formiddagstur, og det var det, så var jeg brugt for denne dag. Sov resten af dagen væk.

I går stod jeg også på spring, nok mere at gøre de 2 første færdige, og………… Det stoppede bræt, trætheden var enorm, og halsen gjorde av, og en smule hoste var kommet til. Den er så i dag trådt i karakter, heldigvis er den løs, så jeg tror på det hele er på vej i rigtig retning, altså har vendt rundt, og er healende for mig.

Valgte at tage på tur onsdag den 30/12 med yngste og barnebarnet. Ikke den vilde tur, bare rundt i Babysam og Ønskebørn, hvor vi osede helt vildt, fandt gode tilbud, og blev klar over udsalget ikke var her helt endnu. På hjemturen var jeg omkring efter Take Away, Mix sushi menu, sapporo, jeg har ikke fået sushi siden jeg hentede yngste hjem fra Rumænien, alt for lang tid siden, og det blev vi enige om ikke skal gentage sig. Omkring spisetid til aften, åbnede Ønskebørn for Kundeaften, før udsalg, føj for den…… pyha, det var en hård tur, yngste fik heldigvis en del, og ved at vi talte om tingene på vejen, kom der gode råd fra andre mødre, fedt. En god portion tøj i str. 92, trøjer og pants kom hjem, samt en babyautostol til den lille nye, den de benyttede sidst var jo lånt., den var til under halv pris.

Det var godt 1½ år siden jeg sidst fik sushi. Jeg spiste op :-)

Det var godt 1½ år siden jeg sidst fik sushi

Torsdag den 31/12 var planlagt lidt anderledes, men nu hvor helbredet ikke var tip top, så blev det til indkøb i Bilka og Rema. Dejligt det var pr. bil, sidste dag i lang tid, hvor yngste har lånt bil. Hjemme og ja, en lur var tiltrængt, før jeg gjorde mig klar til en hyggeaften sammen med yngste, Otto, Svigersønnen, hans mor og kæreste, deroppe mod nord. Vi kørte hjemmefra tidligt, så Otto kunne hygge med, han holdt godt ud, frem til og med desserten, før han gik kold. Der blev kræsen om os, og yngste kunne se jeg var færdig, men kæmpede bragt til vi vente snuden hjemad kl. 0.45, slukkede lyset kl. 1.30. Otto blev deroppe.

De 2 fejrede jeg nytårsaften med + svigersønnen, hans mor og kæreste.

De 2 fejrede jeg nytårsaften med + svigersønnen, hans mor og kæreste.

Fredag den 1/1-16 vågnede jeg tidligt, hyggede med morgenkaffen, og kunne mærke en travetur var tiltrængt. Det var meget stille derude, næsten ingen mennesker. Min tur gik forbi en Spar, der har åben alle dage, åbner dog først kl. 10.00, den første dag på året. Kunne dufte varm leverpostej, så det kom lige med hjem til frokosten. Desværre havde de ikke det jeg søgte troede jeg. Jeg kunne mærke min hals og jeg ikke var enig om hvad dagen skulle bringe, derfor valgte jeg at lytte til halsen. Det fortsatte jeg med lørdag den 2/1 og søndag den 3/1. med undtagelse af en enkelt ting, jeg fik monteret en uldtrøje til Otto. Helbredet gjorde jeg glemte at tage billeder J

1. jan 2016 kl. 10.16 - Stilhed

1. jan 2016 kl. 10.16 – Stilhed

Affald 1. jan. 2016

Affald 1. jan. 2016

Otto med ny trøje

Otto med ny trøje/snapchat

 

10 Comments

 • Lene 9. januar 2016 at 13:08

  God bedring til dig, trods sygdom lyder det til at I har haft nogle gode dage sammen.

  Reply
  • Abildjyden 10. januar 2016 at 08:31

   Tusind tak, det går bedre nu.
   Vi havde nogle dejlige dage sammen, så hyggeligt.

   Reply
 • Betty Schou 9. januar 2016 at 17:02

  Du har haft dit hyr med sygdom, kan jeg se. Håber, du har det bedre. Søde lille Otto 😉
  Jeg har svært ved at komme ind på din blog. Når jeg klikker på det link, der er på din kommentar hos mig, lander jeg på en side, der ikke er i funktion??
  Jeg må nok have min svigersøn til at guide mig, så jeg kommer direkte til den side, du har nu.

  Reply
  • Abildjyden 10. januar 2016 at 08:33

   Ja, det må jeg tilstå, jeg kender årsagen, tror jeg, og det skal betragtes som et sundhedstegn.
   Tak ja han er det kæreste guld.
   Jeg har skrevet en kommentar til dit sidste indlæg med andre informationer, måske kan det hjælpe.

   Reply
 • Catarina 9. januar 2016 at 21:09

  Godt nytår til dig. ?
  Ja, nogle gang bliver det planlagte bare ikke til noget og det kan gost være irriterende, men når det er helbredet der er årsagen, er det godt at du stopper op og sørger for ro og at komme ovenpå igen og jeg synes u nok at du har haft dit at gøre med helbredet de sidste par måneder, måske kroppen siger at du lige skal “rette” ind?
  Dejlige billeder af Otto og yngste 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. januar 2016 at 08:40

   Tusind tak og i lige måde.
   Tak for din omtanke mht. helbredet. Jeg mener at vide hvorfor, og det er egentlig et sundhedstegn. Ultimo nov. var noget medicin fjernet, en af dem der var med til at fremprovokere ubehagelige svedture, noget grimme trekants medicin, hvilket jeg har taget i godt 7 år. Nu er det væk, og det jeg tog det for, ja det er jeg blevet mentalt bedre til at håndtere, altså smerterne, og beder om hjælp der hvor jeg ved, jeg provokere helbredet. Der kommer nye tiltag til at styrke helbredet her til forår og sommer, så jeg ikke bliver så hårdt ramt næste vinter. Har heldigvis fået Influenza vaccine.
   Jeg blev så glad for dette billed af de 2, elsker dem så højt.

   Reply
 • Pigen fra landet 10. januar 2016 at 07:34

  Planer holder ikke altid, sådan gik – og går det stadig også her. Der er vigtigt at pleje sig selv også, og det kan gøres på mange måder. Dejligt at du foruden den mere kedelige pleje som at gå i seng, også har fået oplevelser i små bidder.
  Sushien ser ualmindelig lækker ud og der er er dejligt billede af Otto og hans mor.

  Reply
  • Abildjyden 10. januar 2016 at 08:41

   Tusind tak for dine tanker Pia. Mine tanker er ofte hos dig og dine i denne tid. Husk nu at passe på dig selv.
   Jeg er meget glad for billedet af mit kæreste guld.

   Reply
 • betty 10. januar 2016 at 18:14

  Det virkede. Det du gjorde. 😉 Nu kom jeg direkte ind på din side, da jeg klikkede på din kommentar hos mig. Du er måske så velbevandret i it, at du ordner sådan noget selv 😉

  Reply
  • Abildjyden 11. januar 2016 at 07:10

   Jeg erfarede det “gamle” link henviser til tiden før jeg fik mit eget domæne, og ved et uheld fik jeg lukket det ned på en forkert måde, og derfor har jeg mistet en masse billeder etc. fra dag i april 2005 og frem til juli 2014. Desværre er jeg ikke helt så velbevandret i IT, får gode råd, og håber jeg forstår 🙂

   Reply

Skriv et svar