Aftensstund hygge

Jeg glæder over at have en god bog, ville hygge på altanen, desværre er der andre der har fundet på det samme, dog ikke hygge stille og roligt, det er flere samlet om masser af sprut, og der er et par herre i selskabet der aldrig har lært at tale i normalt toneleje. Der bliver med jævne mellemrum råbt meget højt og det med masser af ukvemsord. af og til er det en eller anden form for se mig taktik, ved ikke hvem der kan falde for en der ikke kan styre stemmelejet, der var en der var uhyggelig ubehøvlet overfor kæresten, Han råbte og skabte sig, fuldstændig vanvittig. Jeg kan også tale lidt højere når jeg har nydt alkohol, dog ikke så råt og hårdt som de herre.

Når jeg sidder her og hygger mig, tænker jeg på et indlæg på Nyhederne her til aften, der var noget oppe omkring volden i nattelivet i Kbh. Noget med at fratage rettighederne til at gå i byen på samtlige beværtninger i området, de ekstra slemme ville få flere områder, forsøgte de trods forbudet, at komme ind, så kunne det give op til 4 mdr. fængsel. Betjenten nævnte at det var personer der aldrig betalte for noget, altid gik med våben, og stoffer, det var både danskere og udlændinge.

Jeg ville ikke synes om at gå forbi, når der er personer der råber, taler ubehøvlet, præcis som det jeg hørte her til aften, det giver en indre skræk. Jeg har ellers aldrig været en af dem der følte ubehag ved at færdes efter mørkets frembrud. Men med alderen har jeg virkelig fået indbygget en skræk for personer der ikke kan formulere sig, der oftest må gribe til en eller anden form for afmagt, altså råbe, slå. Jeg er som oftest en pige der vender den anden kind til, hvis samtale ikke kan benyttes. Efterfølgende vil jeg hverken opsøge eller åbne døren for de personer, der ikke forstod mit budskab. Selvfølgelig er det okay at “drikke sig til en av mit hår dagen der på”, det er okay at kunne være uenige verbalt, dog med et toneleje og sprogbrug er acceptabel søndag morgen i kirken.Og kunne se hinanden i øjnene den efterfølgende dag, uden dårlig samvittighed.

Må forsøge at få lidt søvn, ved jeg bliver vækket tidligt, håber jeg kan vågne.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.