Anden søndag i advent

Her gik dagen stille og roligt med oprydning, indsugning af solskin, hygge med alle mine adventskranse. Jeg ved ikke, men har altid haft 1 på hvert bord, de bliver udskiftet med en dekoration til jul, der kan afmonteres og ligne en vinterdekoration når julen er slut. Jeg ved de levende lys ikke just er sundt for helbredet, miljøet, kan bare ikke lige hitte ud af hvad der skal erstatte de stager jeg har, det lange fad passer fint til ledlys, men et kalenderlys som ledlys hm. Er der et tips? Jeg fortsætter som jeg “altid” har gjort, husker at nippe vægen, og har en lyseslukker, så lyset ikke laver efteros.

10 Comments

 • Miri 5. december 2016 at 09:25

  Hvor du julehygger 🙂

  Reply
 • Mette 5. december 2016 at 10:24

  Ser super hyggeligt ud. Vores kalenderlys er ‘rigtigt’ men tyndt og kun tændt en gang om dagen når vi spiser. Ellers er vores lys ikke. Vi har ingen adventskrans.

  Reply
  • Abildjyden 6. december 2016 at 07:52

   Jeg ved ikke om jeg kan overtales, der er nu noget specielt ved de levende lys ?

   Reply
 • www.skøreliv.dk 5. december 2016 at 12:09

  Ja, det ser top-hyggeligt ud! Jeg overvejer til næste år, om jeg skal tænde alle fire lys på én gang… Så noget jule-halløj i fjernsynet igår med Claus Dalby, som gjorde det fordi hans mor altid havde gjort det. Jeg har heldigvis et helt år – næsten! – til at finde ud af det 😀

  Reply
  • Abildjyden 6. december 2016 at 07:49

   Sig lige til hvis du beslutter dig for at tænde alle 4 lys samtidig i 2017, så kunne det være jeg hopper med på trenden ??

   Reply
 • Catarina 9. december 2016 at 21:40

  Det er nogle rigtig fine dekorationer du har fået og her er adventsstagen og kalenderlyset også almindelige lys, men alle andre er led lys og jeg har set, at man også kan få dem i almindelig lyssestage-størrelse, så sådan nogle tror jeg at jeg skal have næste år. 😀

  Reply
  • Abildjyden 10. december 2016 at 08:50

   Tusind tak.
   Måske kan stagen med nødderne blive udskiftet med led lys. Kan de fås i flere længder eller, tænker bare på min høje 3 bens stage, den kræver lange lys for den er dekorativ iflg. mit blik (hihi).
   Det bliver spændende hvordan det hele udvikler sig indenfor led lys, måske en dag vi kan få et kalenderlys 😉

   Reply
   • Catarina 10. december 2016 at 19:47

    Tror kun jeg har set dem i en størrelse og det er ca den størrelse som alm. har 🙂 Ja, det kunne være spændende om man en dag kan få et led kalenderlys 😀

    Reply
    • Abildjyden 17. december 2016 at 11:00

     Jeg vil følge med, udviklingen flyver afsted ?

     Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.