Jeg har jo lidt tid nu, hvor jeg ikke må så meget, og derfor kom jeg til at kigge rundt på www.blog.tv2.dk, spændende læsning, sikke en interesse de kendte har? Det kræver meget af den at være på i dette forum, et hvis ansvar at besvare alle disse spørgsmål de får, selvfølgelig er der nogle indlæg der er mindre uheldige, dog alt i alt meget interessant.
Jeg kender mig selv, jeg vil kun her, jeg har nok 1 sted, selvfølgelig er det sjovt at have mange bolde i luften, har jeg det bliver det for overfladisk det jeg gør ved det, har jeg nogle faste rutiner overfor de ting jeg gerne vil, får det afsluttet, og tager så igen hul på noget nyt, så har jeg det godt. På denne måde hviler jeg i mig selv, dog vil jeg da gerne have en hilsen og lære flere at kende.
God lørdag formiddag.
Kram fra Karin

No Comments

 • Anita 6. november 2006 at 15:50

  Hej Karin.
  Tusinde tak for din omsorgsfulde kommentar.
  Jeg håber, at du har det godt og, at det går planmæssigt efer operationen. Husk at passe godt på dig selv.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • sus 8. november 2006 at 11:14

  (¯`v´¯)  `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)(¸.·´ (¸.·´ .·´¸Sus¸.·´¯`·
  Ønsker dig en dejlig dag Karin / pas på dig selv ….
  KnuuZ*SUS*

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.