Et anfald af, nu skal der ske noget

 

Anfald

Her til formiddag fik jeg fat i en grensaks, Det blev hurtigt forvandlet til et anfald, hvor jeg forsøgte mig ud i kunsten med en fukssvans. Der skulle fjernes trimmes og gøres klar.

Der sker noget

Først forsvandt der lidt, pludselig forsvandt der meget. Der skal skabes plads til fliser når jeg har fundet det jeg mangler. Altså den mængde røde herregårdssten med slået kant. Måske er dem fra baghaven nok, måske ikke. Det skal altså måles op nu.

Nu mangler jeg lige

en bil med jydekrog, til al det haveaffald. Der er meget der skal saves i små grene, hvis jeg skal have det i sække til lossepladsen.

Og

mangler en der kan fjerne rødderne, og stammen fra det japanske kirsebærtræ. Min genbo kom for øvrigt ud og takkede mig fordi jeg fjernede det, hans forhave bliver også svinet til både når de smukke blomster drysser i forsommeren, og når bladene falder til efteråret. De øvrige rødder vil jeg også gerne have fjernet, og det har jeg brug for en der kan betjene en spade eller en skovl og selv have den med.

Jeg gjorde det selv

Mig der altid har sagt det fysisk hårde arbejde i haven skal der være hjælp til, nu har jeg bevist jeg kan, især overfor mig selv, det er dejligt. Dog er der lige den der med spade eller skovl, måske kan jeg, med stædighed, dog kender jeg ikke svaret fra ryg eller lignende efterfølgende, derfor søger jeg lidt hjælp til dette, skal nok være den der servere en kold øl, et bid brød, eller lignende 🙂

Nu er jeg i gang

Så kom jeg i gang med planerne. Det bliver ikke færdig i år, men gerne i foråret og forsommeren 2018. Jeg glæder kan nyde den lille plet lidt mere sommeren og efteråret 2018. Skidt pyt det er blevet udsat, sommeren har jo ikke kaldt på så mange hyggestunder, med grill og sene aftner i haven.,

2 Comments

 • Pigen fra landet 22. august 2017 at 19:44

  Du er da gået til den, kan jeg se. Man kan nyde synet af sådan et udført stykke arbejde meget længe. Jeg kan i hvert fald. Har selv lige taget en ordentlig omgang i haven, men er ikke færdig og når jeg er, kan jeg begynde forfra. Har man hus og have, er der altid arbejde.

  Reply
  • Abildjyden 23. august 2017 at 07:22

   Det har givet så meget lys ind i mit køkken.
   Min lille plet kræver ikke så meget. Og når jeg når drømmemålet bliver det mindre 😉

   Reply

Skriv et svar