April siges at være lunefuld

Hvor er det sjovt med denne overskrift, den dækker både måneden april, og mit humør lige nu. Jeg skal give afkald på 2 store laster, det ene er meget vanskelig, det andet, nå ja, så lidt som jeg gør, så kan det ikke gøre noget. Min mave er lunefuld (hihi). Så nu må jeg skille mig af med al den fruktose jeg putter i den. Det skal ændres til vildt mange fibre, jeg må endelig gerne overdrive. Godt jeg har så mange gulerødder liggende, jeg kan jo godt lide dem, så  nu, skal det være, pigen der altid gnaver gulerødder, undskyld kære kollegaer, kære naboer, jeg ved det larmer når de skal tygges, men jeg vil nu hellere genere jer med dette, end bruge flere timer hver morgen i smerte, undskyld kære gæster, når i kommer forbi, mine grønsager er efter min smag, ja, de er næsten rå, men det elsker jeg, det elsker min mave, og det gør jeg ikke skal være i smerte i flere timer om morgenen.

Undskyld kære medborgere, jeg skal stoppe med noget der bliver meget svært for mig, hvad kan jeg gøre for jeg ikke smadre mine omgivelser – jeg må ikke drikke COLA mere – HJÆLP. Jeg kan heldigvis bruge skræmmekampagnen de sidste knapt 3 uger, hver morgen og formiddag, smerterne i maven, toilette besøgene, men jeg ved godt det ikke undskylder min opførsel overfor jer kære medborgere, derfor her en offentlig undskyldning for hvis jeg siger noget grimt, altså når nu min stemme kommer igen. Okay, det er jo løsningen, nu medens stemmen er væk, skal jeg stoppe, så går det jo ikke udover uskyldige.

Der står sådan:

 • Nedbringe mængden af alkohol, tobak, kaffe og te.
 • Undgå ting med højt indhold af fruktose og sorbitol (som sodavand og tyggegummi).
 • Motion (f.eks. en times gang dagligt).
 • Drik masser af væske (hvis problemet er forstoppelse).
 • Kost med flere fibre (hvis problemet er diaré).

Indsat fra <http://www.sundhedsguiden.dk/illness.aspx?categoryId=829&article=1647>

For mig er det jo  diare der er udfordringen, jeg må tilføje noget mere motion til dagligdagen, måske er det fordi jeg ikke cykler så meget som jeg har gjort tidligere, uha den bil forkæler en, okay, op på hesten, godt det ikke var mavesår, godt det kun var tyktarmen der var utilfreds igen.

Det er altid dejligt at erfarer hvad der kan gøres. Nu tager jeg kampen op. Nu sparker jeg “r..”

No Comments

 • trollepust 8. april 2008 at 06:24

  Op på cyklen du skønne – motion er jo sundt…siges det.
  stort kram til dig 🙂

  Reply
 • trollepust 8. april 2008 at 06:26

  Nå nu lykkedes det at skrive en kommentar hos dig – det ´har det ikke gjort de andre dage.

  Din side er på Engelsk – ikke min stærke side.
  Jeg kan ikke finde mig tilrette på det her sted, så jeg tror jeg sletter profilen igen.

  Pas godt på dig selv du skønne.
  Krammer til dig 🙂

  Reply
 • abildjyden 8. april 2008 at 10:00

  Hej med dig søde!

  Selvfølgelig er det op på cyklen igen, glemme alt om bilen, uha hvor bliver vi hurtigt vanedyr (hihi)

  Når jeg vælger at gå ind og læse, så står teksten på dansk hos mig, indlæg, kommentar etc., ønsker jeg at gøre nogle yderligere ting, så som ændre logo etc., så er det vi skal over i engelsk, faktisk det jeg har gjort indtil nu, har jeg fundet alt på dansk. Og jeg er overhovedet ikke sprogkyndig.

  Ønsker dig en fortsat god dag.
  Kram herfra. 😉

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak