Arbejde kontra ferie

Jeg er jo så jublende glad. Mandag den 29 juli bliver jeg fastansat, det er så dejligt vidunderligt.

Jeg har onsdag fri, hvis ikke der alameres bål/brand eller lignende. Derfor er der skrevet en fast fridag pr. uge. For mig er onsdag den bedste, nogle vil tro fredag vil være perfekt, det er den for dem der kan fuldtid, os der tager deltid grundet nogle lidt deffekt hist og pist, evt. stress realeteret, fyskiske skavanker, eller bare fordi det er muligt Smiley, er det perfekt med en fridag midt på ugen, jeg er vild med denne dag.

Jeg sov meget længe i dag, det er fantastisk at være udhvilet, har haft nogle dage hvor ryggen ikke ville tale med mig, men talte i mod alt jeg foreslog. Det begyndte mandag morgen. Om det skyldes det jeg gjorde i bruseren mandag morgen, AV AV AV, eller det evt. har med det weekenden blev brugt til. Altså en åbning til en større lomme i rygsækken. Det ved jeg ikke lige nu, og om jeg kommer til at kende svaret, er ligegyldigt, for i dag har jeg det noget bedre, efter en dejlig god 9 timers nattesøvn.

Ferie venter jeg med, det bliver engang når flertallet er tilbage på job. Jeg har ikke besluttet hvordan og hvorledes endnu, har jo 8 dage fra et tidligere job, resten bliver ledighedsydelse, så der skal spares lidt op til de dage. Om det bliver alle 17 dage eller kun nogle, det ved jeg endnu ikke Smiley, der blinker

Jeg har forøvrigt bemærket noget omkring mig selv der er vigtigt at tage med i tankerne omkring det at holde ferie. Jeg kan ikke holde ferie hjemme, jeg skal hjemmefra. Det må ikke være hæsblæsende, med at betragte, udforske etc., selvfølgelig må nogle af dagene godt være sådan, dog skal mange være med en bog, lytte til musik, eller øjet bag linsen Smiley, der blinker. Det er ferie for mig. Altså bare at være til, være i øjeblikkket. Og det med dejlig god varme og solskin. Det er den perfekte ferie for mig.

Ønsker alle der har ferie masser af dejlig varme og solskin, og nogle dejlige afslappende dage, jeg vil tænke på jer.

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak