At lærer noget nyt

er en af de store gaver jeg holder meget af. Lyst til at lære hele livet, betyder meget for mig, fremfor, jeg gør sådan, for det har jeg altid gjort tanken.

Grov bulgur

Grov bulgur

I går manglede jeg bulgur, godt nok stod der couscous i opskriften, men indtil nu har jeg byttet ud med bulgur, da den har mere bid, og det foretrækker jeg. Nå men da jeg skulle finde bulgur, undrede det mig, det ikke var ved ris, pasta etc., spurgte efter dem og blev så henvist til hylden med andre etniske varer, kokosmælk, karrypasta, quinoa, sambal oelek etc.  Jeg mente nu bulgur skulle stå ved ris og pasta. Jeg “plejer” da bare have det med hjem, har det flyttes plads, eller er det bare mig der fjumre rundt. Nå men skidt pyt. jeg stoppede op, lærte noget nyt, og har nu reflekteret 🙂

Da jeg så i dag søgte lidt rundt blev jeg klar over det er en anden etnisk varer og ikke en almindelig dagligvarer, en google søgning på couscous, er bulgur en relaterende søgning, hvor ris forbindes med hvede og majs, vælger jeg både ris og pasta kommer kartoflen. 

Google har jo ikke altid ret, det ved jeg godt, men det er nu mere hvordan vi i dag forbinder diverse dagligvarer. Hvad der er blevet “normal” fast bestanddel, og hvad der betragtes som en varer der er mindre brugt.

 

 

 

4 Comments

 • Catarina 6. maj 2015 at 19:41

  Ahh, der ærte jeg også noget nyt Karin. 😀 Tak for det.
  Men jeg mener nu også at det altid har stået sammen med ris osv. Måske det er noget ny, at det skal så sammen med etniske vare, selvom jeg nyes det er underligt, at dele det sådan op. 🙂
  jeg har ikke prøvet din variant, men også jeg kan lide bulgur. Du skulle forøvrigt prøve quinoa, det er også ret godt.

  Reply
  • abildjyden 9. maj 2015 at 09:29

   Tusind tak for tippet.
   Yngste nævnte også quinoa, hun er jo opvokset med bulgur hos mig, og kender mine smagsløg.
   Jeg blev meget rundforvirret – det var derfor jeg bare ville sige det højt 😉

   Reply
 • Miri 7. maj 2015 at 08:08

  Jeg vil skrive under på at det er vigtigt at lære nyt:)

  Reply
  • abildjyden 9. maj 2015 at 09:32

   Det er en gave at lære nyt, det giver energi.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.