At leve livet

20130713_135918

Det at leve livet er vidunderligt.  Det at mærke, dufte, se, hører, det at være her lige nu, stoppe op, tømme hjernen, og bare føle/mærke efter. Det er en vidunderlig gave.

Desværre er det ikke alle der er bevidst om det at leve livet. Det kan læres, der er brug for tid til at forstå, og mærke efter. Giv dig tiden, det kan anbefales. Det at være i nuet, og stadig have masser af overskud – omsorg – nærvær – kærlighed, især til sig selv, for hviler du ikke i dig selv, kan du ikke give og være der for andre.

Giv jer selv tiden til at forstå hvem der gemmer sig inde i den person du reelt er. Mærk efter, stop op, den tid er givet godt ud,

Jeg troede jeg gjorde det engang, troede jeg selv kunne finde vejen. I dag har jeg erkendt der brug for hjælp, jeg har hjælpen, brugen den effektivt, bliver der brug for mere, det ser jeg på til den tid. Lige nu, kan jeg mærke der sker noget.

I går gik der hul på en større pose/lomme i min rygsæk, det gav mig en modbydelig hovedpine lige efter, i dag har jeg kunnet pille lidt mere, det er så vidunderligt at få løsnet knuden, og få arbejdet hen mod at binde en sløjfe i stedet. Så kan jeg acceptere, begrunde, forstå, og derfor give, yde og se.

Rejsen her i 2013 er meget anderledes end de tidligere jeg har begivet mig ud på. Jeg lukkede bare poserne meget stramt, da sætningen “sket er sket, glem det, vi skal videre”,fyldte for meget. Handlingen skal forstås – bearbejdes, før det kan pakkes ind med sløjfe. Så nej, sætningen “tale er sølv, tavshed er guld”, gælder ikke her. Den gør mere skade en gavn.

En lang rejse er påbegyndt, den er spændende, den er udfordrende. Koster mange tårer, og meget mere glæde. Jeg er så glad for jeg har fået taget hul på turen. Og jeg erkender det tager tid, andet må vente.

Jeg har også lært ingen er perfekte, de der tror de er det, tør ikke, begive sig ud på denne rejse jeg er på, de tør ikke lære sig selv at kende, de tør ikke indrømme, eller det der er det vigtigste af alt, de tør ikke åbne op, have tillid til andre kan,

Nærvær er at tro på andre kan, og du kan give slip.

Jeg elsker denne rejse.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.