At modtage små hilsner er vidunderligt

I sandkassen hos dagplejemoderen. Nu er der smagt på sand ;-)

I sandkassen hos dagplejemoderen. Nu er der smagt på sand 😉

Jeg nyder der kommer små hilsner fra yngste. Det er minimum 1 dagligt. Det varmer så dejligt, både i moder og mormor hjertet.

Dette er muligt nu hvor vi færdes på Fb, IG, Snapchat. Jeg elsker disse små hilsner, vi kan jo ikke være sammen hverdag, det kan jo blive for meget for os alle J

Det går hurtigt med udviklingen. Eller som yngste siger, ikke for hurtigt, for hun har fravalgt at pace, sammenligner hun med de øvrige børn i mødregruppen, så er Otto langsom, da der er flere der allerede rejser sig ved borde etc., Otto er blandt de yngste (tager vi fra fødselstidspunkt – tager vi termin er han i første trediedel).

Otto har længe trukket sig frem med begge hænder i gulvet og siddet på knæ trække den højre fod op i stående, hvor han vipper frem og tilbage, med et spring mod sidde stilling. Her i denne uge tog han springet til siddestilling, nu følte han sig sikker. Det var en sejr for ham.

Jeg har hørt der er flere der nævner deres børn taler med en meget skinger skrige lyd, den kender Otto også, der bliver forsøgt med at tysse på ham, men det ignorere han og fortsætter, med smil på læben og griner af det J

Der er lidt blandet godt for de sidste uger, af kære vidunderlige Otto.

Det er samtidig mit første forsøg med Vimeo, ved ikke om jeg fortsætter eller finder tilbage til Youtube, da jeg kan se jeg allerede har benyttet vildt meget plads, og snart skal til at betale. Samt mulighederne for beskyttelse. Må lige tjekke lidt mere.

6 Comments

 • Lene 11. juli 2015 at 14:05

  herlige filmklip og når bare vi husker at nyde og ikke fokusere på hele tiden at filme og fotografere, så er alle de nye medier jo en gave, især hvis man bor langt fra hinanden 🙂

  Reply
  • Abildjyden 11. juli 2015 at 17:26

   Tusind tak. Så dejligt disse små livstegn..
   Der er fokus på det at leve, være der i nuet.

   Enig – dejligt for familier der ikke kan være sammen så ofte som jeg har mulighed for.

   Reply
 • Madame 11. juli 2015 at 20:59

  Så fine videoklip, Karin – tænk alle de muligheder vi har for at gemme dejlige øjeblikke med børn og børnebørn. Og jeg glæder mig lige som dig over at vi kan følge med via de sociale medier. Min Bella bruger fx Instagram.

  Reply
  • Abildjyden 11. juli 2015 at 22:24

   Tusind tak Gitte.
   Min svigersøns niece anmodede om at følge mig på IG hun er på alder med Bella.
   Min fantasi kan ikke følge med til bare at tænke 10 år frem, mht. Sociale medier

   Reply
 • Catarina 13. juli 2015 at 19:29

  Er han ikke ret meget fremme i skoen, eller er det ved at være det tidspunkt hvor sådan en størrelse skal gøre alle de ting på (jeg kan ikke huske det) Hvor er han altså bare nuttet og meget charmerende 😀

  Reply
  • Abildjyden 13. juli 2015 at 21:05

   Jeg tjekkede lige lidt faglitteratur mht. det at rejse sig til siddende, og der hvor jeg læste stod er 8 – 9 mdr. Otto bliver 8 mdr. på lørdag, så jo, han er lidt foran. Dog ikke når der sammenlignes med de øvrige børn i mødregruppen, da er han bagud.
   Yngste og kæresten har valgt ikke af pace,de lader Otto selv bestemme tempo. Forældrene undre sig over han er så glad, og han trives med alenetid. Selvfølgelig kan han græde, springe en lur over, eller korte den af, yngste er klar over de er forkælede, de nyder det, for der kan jo komme et eller andet, måske.

   Reply

Skriv et svar