At stille tilfreds

I går sad jeg og så Talent 2010. Det er jo et program der bliver talt meget om, derfor ville jeg gerne lige kigge med, havde set det sidste fredag, hvor jeg blev meget overrasket over hvor dygtige disse talenter var, virkelig høj kvalitet. Og husk på det er efter min mening. Hvor jeg blev meget skuffet i går fredag. Ud fra min smag var det Tina og TMT der skulle gå videre, begge havde potentiale og kunne udvikles.

Jeg vil straks gøre opmærksom på jeg ikke er til al form for teater og gøgl.

Hr. og Fru Danmark bestemmer jo fra 1 – 6 i disse semifinaler. Hvordan stemmer vi så, er det med hjertet, er det pga. forskelligheden, er det fordi vi kender en som kender en. Jeg kunne fortsætte med formodninger.

Derfor er det super dejligt, det er muligt at kunne vælge andre kanaler, vælge TV fra, gøre præcis det der betyder mest for dig/mig – os.

Vi har alle en mening, der er en holdning bag. Respekter denne person uanset du/I/vi er enige. Personen bag holdningen kan være alle tiders selv om du/I/vi er vildt uenige.

Fordi jeg erfarer et program i TV ikke er min kop the, så behøver jeg ikke at nedgøre programmet. Jeg kan sige hvorfor jeg personligt ikke bryder mig om det, og acceptere du/I er vilde med det.

No Comments

Skriv et svar