At undre sig

lige nu undre jeg mig over hvor lang tid der går fra jeg har opdateret ændringer i det tema jeg benytter her på bloggen, til det træder i kræft.

Jeg har en ændring på mine billeder, jeg vil gerne have runde hjørner, når jeg siger ok til opdateringen, fjernes denne inde i Stylesheet under editor, men forbliver under CSS rediger. nogle gange forbliver billederne med runde hjørner, andre gange ikke, og i dag, forsvandt de runde hjørner. Trods jeg har indsat ændringen i Stylesheet under editor.

Måske er det fordi jeg stadig benytter det gratis tema, og endnu ikke opgraderet til Pro. Føler bare jeg er for dårlig til at læse al det tekniske på engelsk, så give penge for Pro løsningen og ikke kunne udnytte de goder der følger med, pga. sproget er jo Øv.

Nå, denne undren vil jeg arbejde videre med. Måske bliver jeg Pro bruger trods alt, måske er der nogle der vil komme med indspark til en anden løsning, hvor de evt. ved der er danske forklaringer, måske er der danske forklaringer på Pro løsningen.

Jeg vil undre mig lidt endnu.

4 Comments

 • Mette 20. marts 2017 at 10:18

  Nu er billedekanterne runde:) Jeg har ingen tålmodighed med teknik…. min mand ryster tit på hovedet:)

  Reply
  • Abildjyden 20. marts 2017 at 12:11

   Pudsig i morges var de ikke runde. Det tager altså cirka 1 døgn ?

   Reply
 • Catarina 23. marts 2017 at 18:26

  Måske det bare er din case der skal tømmes for at du kan se de runde hjørner. For når man retter i style, så træder det i kræft med det samme og over alt 😉

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2017 at 21:08

   Næste gang jeg sidder med denne udfordring må jeg lige tjekke om du har tid til at guide mig, skal have det ind med både skovl og skeer 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.