Det lyder så dramatisk, det er det overhovedet ikke. Jeg kunne også have indledt med jeg vandt over den indre dæmon, det lyder bare langt mere dramatisk. 😉

Fra jeg kan huske, har der været disse skjulte blikke, hvisken i krogende, elevatorblikke, osv. De har alle været så ubehagelige, de kom fra alle sider, nævner ingen for så glemmer jeg med garanti de vigtigste. Og vigtigst af alt, de var ikke kun rettet mod mig, de var også rettet mod alle andre derude.

Her hen over sommeren har det fyldt meget på SoMe. Må vi som 60+ benytte bikini. Jeg er så ikke lige den der fanger alt det unyttige “støj” på SoMe, da jeg har det præcis som jeg altid har haft det med de kulørte blade som Se og Hør, Billedbladet mv. Fravælger sladder så vidt muligt. Det er vanskeligere på SoMe, fremfor i den virkelige verden, bladene mm. Jeg ser jo overskriften når jeg scroller, hvis hr. og fru Danmark deler, liker.

Til min pointe. Her i denne uge gjorde jeg det som jeg skulle have gjort for meget lang tid siden. Jeg købte et par for mig fornuftige sko, der samtidig er blevet alle mands eje, eller ligner alle de andre sko der står på hylderne, og bevæger sig rundt i bybilledet, et par Sneakers jeg kan bruge, og ja. Der er taget højde for næsten alle mine skavanker. Jeg har ikke en lille feminin fod til nogle stiletter, det har jeg aldrig haft. Denne gang har jeg købt noget rigtig mange benytter, selv min datter, endda samme model, jeg har så samtidig været heldig med prisen. Det er en Puma sko RX Reinvent Sneakers, og jeg var så heldig at spare ca. kr. 300,- på mine.

Hvorfor det ubevidste, den indre dæmon var kampklar, skyldes nok sætningen, kan en 60+ gå i disse sko til kjoler, mm. Her var jeg den der tydeligt gjorde det klart, selvfølgelig. Jeg kan præcis det jeg føler mig hjemme i, her er det mig der bestemmer, hvad du tænker, er din sag, ikke min. Sådan har jeg for øvrigt altid tænkt, og fortrudt hver gang jeg blev lokket af det ubevidste, den indre dæmon. Det sker af og til. Jeg ved hvornår og hvorfor, i de perioder skal jeg passe på mig selv. Jeg skal jo have det godt, føle mig godt til pas, være glad for det jeg gør. Ikke stille andre tilpas.

Håber alle i dag vil være stærke, trampe i jorden og sige, jeg er min egen. Jeg elsker nuancerne, hele paletten, vi skal være her alle sammen uanset.

6 Comments

 • Ellen 17. september 2022 at 21:35

  Selvfølgelig bestemmer du selv, hvilke sko du skal gå med. Punktum.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 18. september 2022 at 09:21

   Det gør jeg nemlig Ellen. Det andet ligger bare konstant i underbevidstheden fra min opvækst.

   Reply
 • Lene 19. september 2022 at 06:35

  Hvor er der meget, som vi har liggende i det ubevidste og skal diskutere med 🙂 Godt du valgte at gå med det, der er godt for dig.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 20. september 2022 at 11:58

   Og de sko har allerede gået en del kilometer, er så fantastiske 😍

   Reply
 • Catarina 6. november 2022 at 10:57

  Ha ha, det skriv minder mig om at j´min mor for et par år siden havde købt et par sko, sådan nogle ballerina sko og da jeg kom for at besøge dem, skulle jeg havde dem med hjem. Jeg spurgte hvorfor….. job jeg skulle gå dem til for hende. Jeg sagde rent ud…. mit liv er for kort til at skulle gå sko til. Mine fødder er hellige og hvis hun ikke selv kunne gå dem til, så havde hun købt de forkerte. Jeg sagde at nu var det på tide hun fik nogle Sneakers og sammen fandt vi nogle som så pæne ud som sko, men samtidoig var så behagelige som snedkers 😀
  Nu går hverken min mor eller min far i andet 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. november 2022 at 12:17

   Dejlig fortælling. Fødderne er hellige, og jeg tænker at mine fødder fremover vælger Sneakers præcis som dine forældre.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.