Hvor tiden dog flyver afsted. Hun er blevet så stor, inden længe løber hun selv rundt, kan tale, komme frem med nogle standpunkter, ideer, og vil lege med ting jeg overhovedet ikke aner hvad er. Jeg vil dog gøre mit til at følge med, ikke være alt for tåbelig dum, og bruge en sætning – Dengang jeg var barn …… – Jeg vil fortælle det som en historie, gøre det sjovt, og ikke lade det falde ned over hovedet på hende eller de kommende børnebørn, så de føler at alting er så håbløs anderledes.

 

Der er sket mange ting siden mine børn var små, og til nu… Det er nutiden vi lever i, igår er datid, i morgen er fremtid. Jeg vil derfor gøre mit til at være opdateret i nutiden, selvfølgelig kan jeg have ret til at mene hvad jeg vil om nutiden, her kan jeg bruge datiden til at forbedre fremtiden, det skal ikke være som i datiden.

 

Jeg glæder mig til mange dejlige stunder sammen med mit lille vidunder, dejlige prinsesse. Hun skal få mange grinagtige historier fra datiden, og de vil blive fortalt så vi begge griner så tårene vil trille.

 

Min dejlige far (han døde for 11 mdr. siden), var altid god med en sjov historie fra datiden. Jeg husker han fortalte om en pinsetur med roklubben. Han mente dybt alvorligt at pinsesolen dansede hen over himlen denne søndag morgen, hvor de lå ude på vandet, i båden. Og det der var pointen med at fortælle denne historie var, ungdommens druk i dag, også var der datiden. De var jo 4 i denne båd, de havde købt en kasse øl, og dengang var der 50 i en kasse, samt 4 flasker hvidvin. Og ingen havde redningsvest på. Selvfølgelig var de ikke til fare for andre. Men med denne historie fortæller han jo, unge mennesker skal leve livet, overskride grænser, og lære hvor deres ståsted er. Jeg har altid elsket at hører den, og den vil blive fortalt videre til mine børnebørn, når de kommer i den alder, hvor de vil få ørene tudet fulde af, dengang jeg var barn gjorde vi ikke…….. Det passer nemlig ikke.

 

Dejligt solen skinner på denne dag hvor den lille prinsesse fejrer sin ½ års dag.

 

Badet er vidunderligt

No Comments

 • Catarina 3. november 2008 at 06:49

  Stort tillykke med barnebarnet. 🙂

  Reply
 • Pia Charlotte 4. november 2008 at 12:03

  Hvor er hun bare dejlig.

  Til lykke til den lille prinsesse!

  Reply
 • Marianne 5. november 2008 at 17:22

  Et stort tillykke med prinsessen og tiden går stærkt – det har du ret i og derfor skal vi leve med vi gør det og elske mens vi tør det 🙂

  Reply
 • abildjyden 16. november 2008 at 13:44

  Catarina!

  Tusind tak, ja, når de er så små, så fejre ½ års dage. når vi er voksne, føler jeg ofte det kun er de runde dage der huskes. Så når vi bliver pensioneret, så er det ikke kun de runde, men også 75 – 85 osv. der fejres. Jeg mener da hvert år er en fest. Og nej det behøver ikke være 100 gæster med 5 rettes menu, velkomst drink, levende musik osv. Det vigtigste for mig er en mail, en sms, et ekstra kram, en overraskelse, så er min dag reddet 😉

  Pia Charlotte!

  Hun er bare vidunderlig, har lige sat et billed ind af hende fra i går, det er sammen med yngstepigen.

  Marianne!

  Tusind tak. Uha, ja, jeg føler det som i går da prinsessens mor drønede rundt på den nye tohjulet cykel med støttehjulene, eller når jeg stod på sidelinjen til fodbold. Der var mange asmatikker på holdet, når de så løb forbi os, stod vi med inhalator (de kaldte det hash) (hihi).

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.