Barnedåb

Sidste søndag var der barnedåb i familien. Lillepigen blev døbt, så navnet blev sagt højt, hun var jo blevet navnegivet, der er jo blevet lavet pas, vi skal jo på ferie, og i skrivende stund er der 11 dage til 🙂

Det var en vidunderlig dejlig dag. Lillepigen nød det hele, og er helt tilfreds med at hedde Frida Molsgaard Abildhauge Berg, et navn fra faderen og to fra moderen, der har fået et fra mig og 2 fra hendes far 🙂 Otto hedder det samme, og det er broderet på dåbskjolen, moderens navn står også derpå. Kjolen er 39 år gammel.

Vi hyggede i gildesalen der hører til det boligselskab hvor familien bor, når den nærmeste familie er samlet, rammer de godt 30 mennesker, hvem har plads til det 🙂

Tak for en fantastisk dag.

 

10 Comments

 • Mette 7. august 2016 at 21:17

  Vi har – eller havde – også sådan en familie dåbskjole. Min far var som en af de første døbt i den. Da min pode skulle døbes for 22 år siden var den forsvundet hos en kusine. Desværre. Jeg syede selv en og den er min nieces datter også døbt i. Måske er det den nye familie kjole.

  Smukt navn til den fine lille pige 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. august 2016 at 07:50

   Det var da “øv” mht. den kjole din far var døbt i. Så er det godt du kunne begynde en ny tradition.
   Vores kjole har 3 fra øverste led, der har valgt at benytte den, det er til sammen 8 børn, og herefter kommer deres børn der nu har leveret 8.
   Jeg synes også navnet klæder hende så godt, og passer godt med storebror Otto.

   Reply
 • Pigen fra landet 7. august 2016 at 21:43

  En lille glad familie der ståler frem her på skærmen 🙂
  Det kræver en del plads at invitere 30 personer. Det kender jeg alt til. Med søskende og søskendebørn og alles ‘afkom’ er vi mere end 40, og ses sjældent, (for ikke at sige aldrig) på en gang.
  Min hverdag starter i morgen efter 13 feriedage. God ferie til dig 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. august 2016 at 07:58

   De var så glade alle sammen.
   Det er ikke vores side der fylder, og dog – vi er 14/12 når vi er samlet. Hvorfor jeg skriver det på denne måde skyldes børnenes fars morbror og hustru (lige blevet pensionister) har jævnaldrende børn med os, og derfor altid har været en del af os til de lidt større arrangementer, og stadig inviteret børnene og børnebørnene til julefrokost og pinsefrokost, hvilken de gerne vil deltage i. Det har de jo gjort mere eller mindre siden dåbskjolen opstod. Svigersønnens side består af 21 personer, hvis alle kommer. Det er bare søskende med børn, bonusbørn, kusiners kærester.
   Ønsker dig god arbejdslyst.

   Reply
 • Miri 8. august 2016 at 06:49

  Tillykke med hende 🙂 Og nyd din ferie 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. august 2016 at 07:59

   Tusind tak.
   En fantastisk morgenstund er og bliver nydt til fulde. trods regn og blæst.

   Reply
 • Celena 9. august 2016 at 17:51

  Stort tillykke! A beautiful name for a beautiful girl!

  Reply
  • Abildjyden 10. august 2016 at 08:15

   Mange tak.
   Frida and Otto are two names with symbolism, that is named after one of the family. Otto is named after the son’s side, and Frida one of my late husband (divorced for 18 years) side.

   Reply
 • Catarina 12. august 2016 at 06:59

  Stort og hjertelig tillykke til jer alle og ikke mindst lille kære Frida som nu er døbt. Vi havde ingen familiekjole, men der blev lavet en da Christian blev døbt og det regner jeg da med skal bruges til evt. kommende børnebørn, men nu får vi at se, om der er nogle andre kjoler i svigerfamiliernes familier.
  Tænk at der nu ikke er mere end et par dage til ferierejsen skydes i gang. Det bliver SÅ dejligt for dig. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2016 at 09:48

   Tusind tak. Det var en dejlig dag.
   Der er mange der som du, ikke havde en dåbskjole. Måske kommer Christians til sin ret, måske ikke, det er jo den lille familie der skaber det de vil have med, og tilføjer det nye, som passer til dem. At mine børnebørn er døbt i samme kjole som deres mor gør mig glad, og samtidig at de 2 mindste har taget mit lidt specielle efternavn med som mellemnavn, præcis som jeg gav det til yngstepigen (Thilde), det gør mig glad og stolt.
   Jeg forbereder mig i det små, Air Shells til barnevognen er booket 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.