Bedre sent end aldrig

Jeg havde et gavekort liggende. Det var af ældre dato. Det var en gave fra mit tidligere job, da mit helbred ikke lige kunne slå til. Da var de så søde at give mig et gavekort til Interflora. Jeg var jo ikke helt fit for fight, så jeg “glemte” det. Men i dag, hvor jeg havde afleveret min cykel på værksted, valgte jeg at gå forbi Solsikken, de plejer at være så søde derinde. Jeg spurgte om de ville lave noget rustikt til mig for dette gavekort, det skulle være en overraskelse, når jeg ville hente den senere på dagen. Jeg blev meget glad og overrasket over, hvor godt de ramte plet.

2 Comments

 • Catarina 15. august 2013 at 11:53

  Aii, hvor er den da bare super smuk. De forstår da virkelig at lave noget smukt ud fra havd du bad om. 🙂

  Reply
  • abildjyden 17. august 2013 at 10:56

   Jeg nyder den så meget. Og ramme så meget plet, gør jeg nu er klar over, det er den rigtige vej jeg bevæger mig ud af, mht. året hvor jeg finder roen i at være mig;-)

   Reply

Skriv et svar