Besøg hos jobkonsulenten

Jeg gav ham en liste over de steder jeg selv har sendt en uopfordret ansøgning, gav ham eksempler på 3 ansøgninger, og gav ham til sidst mit CV.

Herefter gjorde jeg klart hvor mine begrænsninger var, dog er jeg i tvivl om de er så slemme når jeg får hjælpemidlerne, hæve sænkebord, god kontorstol, og sidst men ikke mindst korrekt indstilling af min arbejdsplads funktion. Jeg vil jo helst ud hvor jeg beskæftige mig med laborant faget, det ville han ikke love.

Han ville søge mulighederne  på kommunen, blandt andet i Borgerservice regi, ydelseskontoret, eller anden funktion.

Dog ville han ikke love det blev i et faglært job.

Jeg vil blive kontaktet i løbet af næste uge om job samtale.

Kontakten mellem jobkonsulenten og undertegnede bliver mobil, hvis ikke der bliver svaret er det sms eller mail, da han ikke aflytter telefonsvareren, det er ikke hverdag han er på kontoret, han arbejder ofte hjemmefra. Det passer til min ånd.

No Comments

Skriv et svar