Besøg hos vagtlægen

Jeg var jo som tidligere nævnt hos lægevagten. Jeg huskede hele medicinskabet, huskede at gøre klar til afgang til min mor, hvis jeg kunne nå det, fik også lige gjort et brev klar, det var et jeg skulle sende i morgen, men hvis nu jeg skulle blive, så var det klaret.

Jeg ankom, uha, sidst jeg var ved vagtlægen, æh, øh, det var da jeg ankom med min datter for 8 – 9 år siden, og det var med ambulance, det var flyttet, og ja, nu skal vi selv trække nummer, samt kører vort sygesikringsbevis igennem. Ups. jeg glemte min urinprøve, nåede at lave en, og ja, den var ok. Ingen protein eller æggehvide stoffer at spore. Da jeg så lægen jublede jeg, hvem tror i der havde vagt i dag, min helt egen private huslæge, Michael, jeg blev vildt glad, for så var jeg klar over der blev handlet aktivt, han tjekkede blodtryk, puls, og var chokeret over hævelserne i ansigtet. Jeg fik taget en del blodprøver, og måtte gå hjem og tage 25 mg spiron mere. Skulle ringe mandag morgen i telefontiden, og ja, jeg skulle have fat i ham, han ville forsøge at finde en tid, enten hos ham selv, eller hos Kenneth, ikke en af de andre, kun ved en af dem, for de kender mig, og derfor skal jeg til læge i morgen, uanset resultatet på blodprøverne, for nu skal jeg bare have de udfordringer omkring mit kaliummangel kontra min væskeophobning og den hovedpine der følger med.

Humøret fejler ikke noget, dog er jeg uhyggelig træt, og tankerne omkring helbredet fylder lidt for meget. Vil bare så gerne mit nye job, og vil så gerne at jeg får lov til at være laboratorieassistent, det ville være en drøm der går i opfyldelse. Vil bare ikke komme til at fejle noget mere end det jeg allerede gør. Vil bare så gerne have ro på livet, have lidt rutine ind, og få fyldt lidt andre livsværdier på. (hihi), ja, jeg tænker her på at finde en at ligge i ske med, nyde måneskin, og dele både glæder og bekymringer med, er ikke klar 100% endnu, ville bare så gerne.

Hvor jeg dog glæder mig til at få min bil tilbage, få tid til at kører en tur over til min datter, svigersøn og barnebarn, hygge med et krus the, finde et sted hvor jeg kan trave en tur, nyde den smukke natur omkring Gudenåen, jeg ved jo hvor skønt der er, har jo selv boet der i 13½ år.

Jeg har ikke fået læst de 3 krimiromaner af Stiig Larsson, jeg har dem alle 3 hjemme nu, jeg er ikke nogen speed læser, dog forventer jeg at nå dem alle 3 her i sommer. Bare den hovedpine ved øjnene ikke var så voldsom, Det er derfor jeg læser så langsom, jeg lukker øjnene for at skabe ro, og når jeg åbner dem igen, så er min focus væk, derfor læser jeg med en blyant, kuglepen eller lignede, så fanger jeg stedet meget hurtigere. Okay det gør ikke så meget, jeg husker også langt bedre når jeg læser i det tempo jeg gør nu, det at skabe denne ro giver langt mere kontrol, og glæde, ja forståelse for det jeg tager fat på. Det andet gav stress, så,skidt pyt, jeg vil da meget hellere nyde det at læse, at jeg så ikke æder bøger i samme tempo som andre, det er jo underordnet, jeg vælger det som jeg kan magte, så jeg undgår stress.

Jeg glæder mig til i morgen, nu ved jeg at der vil ske noget, jeg vil få en diagnose, og jeg vil tage den til mig, lytte efter hvad jeg skal gøre for at få styr på mit helbred. Jeg leve efter de behov der passer til mig.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.