Beslutte mig hm…..

image

Jeg har ikke kunnet vælge…. Jeg har ikke kunnet finde…… Må altså søge lidt hjælp.
Jeg vil gerne finde en base, en standard skabelon, jeg kan bygge mit helt eget image op omkring, jeg har set mange, og flere har jeg erfaret der ligger en pro løsning på, altså et symbolsk beløb, og så får jeg copyright etc. Men…… Er desværre ikke stærk nok til at sige, det skal det altså være….
Jeg har valgt et layout der matcher efterårsstemningen…. Har været alt for opslugt….
Nu slapper jeg af, måske kan der laves noget om, jeg kan da prøve….jeg der ikke har beskæftiget mig med programmering længe.. Mit første var i 1977 og sidste i foråret 1984…… Uha, jeg er rusten  🙂
Nu vil jeg prøve at få formuleret mine tænker ned, når jeg har fået et overblik og har låst mig fast deler jeg det hele her, så er du/i meget velkommen med,  hvilken skabelon der er den optimale for mig fast :-). I dag veg jeg med sikkerhed det skal være wordpress baseret.

Posted from WordPress for Android

6 Comments

 • Catarina 10. oktober 2014 at 06:50

  Jeg synes dit nye tema er rigtig behageligt at se på, men også meget overskueligt. Tror det er godt du lige får fundet ud af, helt præcist hvad du ønsker og så tager den derfra.

  Jeg havde nogenlunde en fornemmelse for hvordan mit skulle se ud og købte så et tema, jeg selv ville rette til, men det vist sig næsten at være umuligt at have med at gøre, fordi der var alt for mange filer i det tema. Så jeg købte endnu et, som er det jeg har nu. Det var let at arbejde med og rigtig overskueligt ude i maskinrummet. Jeg er nu meget tilfreds med hvordan det ser ud og hvordan, alt fra sider, til kategorien “Ferier” ser ud og præsentere sig. 🙂

  WordPress er generelt meget let at arbejde med og jeg ved med sikkerhed, at jeg fortsætter på den platform. 🙂

  Reply
  • abildjyden 10. oktober 2014 at 07:52

   Tusind tak, jeg ser frem til om det er et sted jeg kan arbejde videre, udvikle 🙂

   Glæder mig at andre føler sig godt tilpas på WordPress platform, jeg begyndte tilbage i 2005 med noget i msn, og bevægede mig så til TV2Bloggen, med et kort blik på Blogger, før jeg fandt WordPress, hvor jeg er faldet til 🙂

   Hvis der kommer nogle udfordringer skriver jeg lige til dig, måske har du en tanke, en ide….

   Ønsker dig/jer en fortsat god dag/ferie på stranden

   Reply
 • Madame 10. oktober 2014 at 07:49

  Jeg kender desværre ikke noget til WordPress og deres temaer, men det er meget smukt, som du har det lige nu. Det er enkelt og fint!

  Reply
  • abildjyden 10. oktober 2014 at 07:54

   Tusind tak, det glæder mig du kan lide det, føler mig også selv godt tilpas. Der er ro i billedet, og det er præcis det jeg har brug for.
   Ønsker dig en dejlig dag, og god weekend.

   Reply
 • Miri 10. oktober 2014 at 08:00

  Jeg har ingen forstand på al det tekniske, er bare glad for du er tilbage 🙂

  Reply
  • abildjyden 10. oktober 2014 at 08:48

   Jeg er tilbage, og ja, det at “lege” tog lidt for lang tid, så tiden til at nå rundt nåede jeg ikke

   Reply

Skriv et svar