Bryllupsdag tillykke

Mine forældre har bryllupsdag i dag, 48 år, uha, det er længe. Smukt der er nogen der kan holde sammen i så mange år, det glæder mig meget for dem, selv om de pt. er ramt temmelig hårdt, mor kommer der ikke forbedringer, heldigvis gør der for min far, vi er optimister.
 
Prøv lige at regne lidt, sjovt ikk´? – ja, om 9 mdr. og 20 dage bliver jeg 48, ventede de virkelig, var det første gang på bryllupsnatten? hehe – næh… jeg får aldrig den fulde sandhed, mor har altid smilet og virket undvigende når jeg er gået tæt på, far vil jeg aldrig spørge, de fortæller altid en historie om et hold venner der kom på besøg lige da mor var klar over de ventede mig, sjovt nok har det venskab holdt, desværre er Bente ikke mellem os mere, de fik en søn præcis 2 mdr. efter mig, og han blev fabrikeret den weekend hos mine forældre, de jokede med det alle 4. Jeg gik i parallelklasse i 9 år, derefter skiltes vi henholdsvis gymnasiet og til handelsskolen.
 
Forårsforkølelse æv det er ikke lige sagen, jeg er meget ramt æv.
 
Pas godt på jer selv derud.
 
Knus

No Comments

 • sus 11. maj 2006 at 12:30

  Hallo Karin …
  Ja, nu har jeg tid til at skrive en lille hilsen herinde til dig …..PT så ha rjeg haft en del og se til for jeg er ved at kører en NY skade på min ryg ….kan ikke lige skrive om den da jeg ikke ved ret mget endnu men for søren DEM der kalder sig styrrelsen har da virkelig fået noget at se til derover de har fået RØDE ører kan du tro for de har BOSSET i det ….godt der er nogen som kan hjælpe en når det brænder på det kan jeg takke min Fagforening *SS*
   
  Kan du have en dejlig MORS dag og håber DU bliver forkælet *SS*
   
  KnuuuZ*SUS*
  Jeg skal jobbe imorgen men så har jeg fri weekend

  Reply
 • sus 11. maj 2006 at 12:31

  HOVSA og så tillykke med dine forældre det glemte jeg da helt ….Håber i havde en GOD dag *SS*

  Reply

Skriv et svar