Jeg har ikke fulgt denne udsendelserne, dog fik jeg stor lyst til at kigge med nu her til aften.

Der er helt sikkert udviklet byen, det har givet langt større netværk, mere forståelse for, hvem der gør hvad, og hvorfor det er nødvendigt at gøre de forskellige ting. Mænd kan meget mere end vi egentlig er klar over, og ja, vi kvinder er da ikke så irriterende perfekte, strukturerede, der er jo en årsag til alle disse lister på køleskabet (hihi).

De tiltag mændene har fået igang, det fælles legeland til de mindre børn, madklubben, børnepasning, brudevals og masser af fællesskab. Det giver helt sikkert mange flere arrangementer til byen.

Lad denne udsendelse være stof til eftertanke i de små lokalsamfund, i boligkomplekser, villakvarterer, boligforeninger. Jeg har taget forskellige tanker til mig.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.