Byggerod

Et af mine bolde var/er et nyt udseende herpå stedet. Et meget enkelt, uden alt for meget uro. Præcis som jeg gerne vil have det rundt omkring mig.

Jeg har afsluttet et projekt. Dejligt. Nu er et nyt sat i søen. 

Har dog lige et punkt der ikke vil som jeg vil, og ja, kan ikke lige hitte ud af hvad der skal gøres pt. Må vente til næste gang der er sat tid af til dette, jeg vil gerne nyde dette projekt.

Manglende billed hjælp hvad gør jeg

Manglende billed hjælp hvad gør jeg

Ja,hvad gør jeg lige 😉

Har du guldkorn til dette, må du meget gerne øse af dem.

Jeg prøve lige at lege – hvor jeg fandt et billed og under et punkt der hedder fremhævet billed – hvor jeg fandt et vilkårligt. Det er noget jeg skal gøre manuelt, troede det var et der kom automatisk, et fra det indlæg jeg skriver. Måske er der bare noget jeg ikke helt forstår. Så øs ud af guldkornene, jeg høster gerne.

God lørdag/weekend

4 Comments

 • Catarina 22. august 2015 at 12:32

  Jeg tror ikke lige jeg forstår havd dit problem med bloggen er.
  De billeder jeg f.eks. smider på min forside, dem vælger jeg også manuelt hvilket det skal være, men jeg har et der er standart (barken på træerne) hvis jeg ikke har billeder i indlægget jeg vil smide ind.

  Reply
  • Abildjyden 22. august 2015 at 14:20

   Jeg var nok ikke rigtig klar over hvad det var jeg søgte, og derfor svært at formulere mit spørgsmål. Og under mit skriv fandt jeg “Fremhævet billed”, det er så kun muligt at indsætte for hver enkelt indlæg. Funktionen følger ikke med hvis jeg benytter wordpress app til at skrive indlæg. Da skal jeg logge på dashboard/kontrolpanel via safari, og skrive for at benytte funktionen fremhævet billed. Altså gøre noget aktivt, ved hvert indlæg. Jeg kan ikke have en standard som du har, den med barken på træerne.
   Håber min formulering er bedre nu 🙂

   Reply
 • Catarina 23. august 2015 at 08:44

  Nej det er rigtigt, fra WordPress app’en kan man ikke det. Men faktisk er det bedre at bruge mobiludgaven (i browseren) at blogge fra, da den fungere bedre end appen. Eller det synes jeg 🙂

  Reply
  • Abildjyden 23. august 2015 at 10:53

   Nu vil jeg lige tjekke om det spiller når jeg er udenfor mit netværk, det har jeg haft en del udfordringer med. Prøver både WordPress appén og den i browseren. Glæder mig til de nye udfordringer jeg har givet mig selv 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.