Chikane

Vi kan alle komme ud for ubehageligheder. Jeg vælger at bruge disse oplevelser konstruktivt, og handle udfra oplevelsen straks det er hændt mig.

Yngste pigen her for knapt 1 år siden valgt at være single, det var et forhold der var meget nært, tæt, og det længste hun har været i. Årsagen til hun vælger at flytte, er udelukkende kun fordi hun havde brug for at være sig selv. De var flyttet sammen alt for hurtigt efter de lærte hinanden at kende. Om han var klar, det ved jeg ikke, men yngste pigen var ikke, og det var det hun ville tjekke. De valgte at de var gået fra hinanden, så det at overnatte hos en anden fyr, det var da legalt. Hun har nu 10 mdr. senere ikke haft en kæreste overhovedet, for hun har haft følelser for ex kæresten længe. Beklageligvis har ex kæresten mødt en sød pige efter hans opfattelse, hun er flyttet ind. Yngste pigen har ikke fået alle hendes ting med da hun flyttede, det har hun forsøgt at ringe og hører om hun måtte få, desværre er hun blevet svinet til, hver gang hun har forsøgt at kontakte ham. Nå, det ændrede da ikke yngste pigens følelser, hun var da stadig glad for ham, og hun ville da gerne bevare det gode venskab de har haft de første mdr., efter de gik fra hinanden. Så held i uheld løber de på hinanden, ja, yngste pigen og ex kæresten, det var under en meget våd aften, ikke regn men sprut. Og ja, som sønnen min beretter, blev det også til en hed morgen, de 2 sammen. Dvs. yngste pigens ex kæreste har været utro, med yngste pigen. Det bliver deres sidste aften nat sammen, han får sagt nogle modstridende ting, der gør at yngste pigen er blevet helt færdig med ham. Det der så er det værste, ex kærestens nye pige får for øre at yngste pigen og fyren har været sammen. Hun reagere langt fra hvordan flertallet forventer, når ens kæreste har været utro, så er det da kæresten der skal have tur. Desværre er det blevet yngste pigen der bliver udstillet nu. At hun bare har fortalt en historie, og det bare er hendes fantasi at hun har været sammen med ex kæresten, det er med langt være sprog end jeg kan få over tasterne, det er med navns nævnelse og det er på et site, hvor de unge mennesker fra nattelivet kan finde billeder fra det diskotek de har været på. Dvs. pigen fremstiller yngste pigen med både billeder, navn, og linket op til hendes profil.

Hvor er det svært at skrive så det ikke bliver knudret, og ingen bliver fremstillet, yngste pigen, min datter, hun har været sammen med ex kæresten, det kan flere fra hendes omgangskreds bevidne, og ja, sønnen min har haft ham som bedste ven en periode, han kan bevidne han sov hos min datter, yngste pigen. At ex kærestens kæreste fremstiller noget andet, er hvad hun er blevet bildt på ærmet. Yngste pigen har ikke skrevet vidt og bredt på hjemmesider om den hede nat, hun har ikke skrevet noget nedsættende om ex kærestens nye pige. Yngste pigen har intet sagt, hun har bare ønsket at få fred, for denne nat og de efterfølgende dage, har bekræftet hende, at nu er hun helt fri af følelser, og nu kan hun gøre præcis det hun har planlagt gennem mange år. Flere af hendes veninder og hende vil flytte til Århus, men det har hele tiden forlydt at det skulle være i 2009. Men nu læser hun, yngste pigen, at hun ikke tør flytte, hun er dum, hun er …., en masse ukvems ord, på dette site. Heldigvis er yngste pigen ikke bleg for at tage affærer straks det blev skrevet. Hun har første gang henvendt sig til supporterne for siden, og hendes navn blev fjernet, den øvrige tekst står stadig på den anden piges profil. Det gentog sig i forgårs, yngste pigen tog straks kontakt, og ja, der er igen bragt orden i sagerne. Yngste pigen skal bare melde tilbage, hvis det sker igen, for så vil den anden bruger,(pige), der chikanere, få lukket brugerprofilen.

Det glæder mig der bliver handlet hurtigt og konsekvent. Det gør ondt i hjertet, når min dejlige pige bliver omtalt meget forvrænget. Havde det været et eller andet med hold fingrene væk, eller i lignende toneart, og kun 1 gang, så var det okay, men det var direkte modbydelige løgnehistorier, samt ting der var meget private.

Jeg trængte bare til at fortælle, og samtidig takke supporterne for dette site der omtales, kender det ikke selv, derfor intet link, eller navn på stedet, jeg vil takke dem for hurtig handling. Jeg er stolt over min yngste datter handler så hurtigt og effektivt. Jeg vil håbe/ønske, alle vil få, en så fair behandling som yngste pigen fik.

No Comments

 • Marianne 8. august 2008 at 11:07

  Så gruelig en historie og nedskrevne ord er ofte mere brutale at læse end få af vide. Det er ubegribeligt at den anden pige reagerer som hun gør, men det siger jo nok mere om hende end om din datter. Datteren din har gjort det rigtige, at kontakte udbyder og få slettet profilerne. Og ellers er mit råd; tavshed og kun tavshed. Bliver chikanen voldsom så kunne hun overveje en politianmeldelse for at få fred. Men det bedste er nok at forholde sig ligegyldig og tavs…..
  Jeg håber at i får ro på denne front – stakkels yngste der skal opleve at kærligheden kan ende så grum

  Reply
 • abildjyden 9. august 2008 at 10:49

  Tusind tak.

  Vi hører en masse, heldigvis er yngste pigen meget vellidt, og veninderne passer på hende, taler med hende, så hun ikke skal føle hun står alene.
  Yngste pigen vælger at ignorer, for som hun siger, det der når hende mundligt kan være farvet, en fjer der er blevet til 5 høns. Hun handler når det kommer på nettet, eller hvis hun selv bliver konfronteret af hende, ellers holder hun lav profil. Bliver det for voldsomt, ja, så handler hun selvfølgelig.

  Reply
 • Johanna 9. august 2008 at 22:43

  Hold op, jeg er målløs over denne piges opførsel. Hvordan kan man få sig selv til, at være sådan, og hvorfor stopper eks. kæresten det ikke, det burde han være klog nok til.

  Håber alt dette snart får en ende så din datter kan få fred.

  Reply
 • abildjyden 10. august 2008 at 13:05

  Johanna:

  Tak for dine varme ord.

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak