Chok dag

Da jeg vågnede i morges var det ikke så sjovt at hører nyhederne. Første reaktion som jo nok allerede var noget jeg vidste, men håbede ville blive anderledes. Det var det franske valg. Jeg havde håbet det ville blive socialisten og en kvinde der ville vinde, desværre kan jeg ikke fransk, så, derfor kan jeg ikke sige navne, og slet ikke skrive dem, det undlader jeg. Samtidig hørte jeg at Nasar Kadar har sammen med Seeberg fra Det Konservative og en parti kollega fra De Radikale dannet nyt parti Ny Alliance. Det er trist på nogle punkter at der skabes denne uro for de radikale, især hvis muligheden er at Nasar kan finde på at pege på (Fjog) som den kommende statsminister, bare der bliver lovet ingen samarbejde med DF, på forskellige punkter.
I dag var jeg hos fysioterapeuten igen igen. Jeg er blevet tapet op ved mine skuldrer, dvs. skuldrene bliver holdt kunstigt nede, samtidig skal jeg fortsætte øvelsen med at strække nakken ud ved at stå op af en mur, lave dobbelthage. Jeg skal komme igen hos ham på onsdag.
Fredag skal jeg til samtale for første gang hos min sagsbehandler i arbejdsmarkedsafdelingen. I dag blev jeg bekendt med det ikke er der jeg får hjælp til diverse behandlinger, der kan hjælpe mig til at komme tilbage på arbejdsmarkedet, det skal man selv betale, og kan man ikke det, så er det jo bare ærgeligt. ellers kan man forsøge at søge det der kaldes ekstra ydelser. Desværre mener kommunen jo at fagforening; Internet, kabel TV, og livsforsikringer er unødvendige, måske kan jeg gøre en forskel, det håber jeg. Jeg har virkelig brug for at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen, på en eller anden måde.
Uha det hele jeg har skrevet virker så negativt, det er jeg ikke helt, jeg er bare meget træt i dag, og når jeg har så ondt som jeg har i nakken, i hovedet, ned i armene, og har så svært ved at ligge ned, få sovet etc., ja, så bliver man da negativ. Håber snart der vil ske et eller andet, så jeg kan få løset alle disse spændinger jeg går rundt med, så jeg kan komme videre med mit liv.
Sorry – Jeg skynder mig lige at fortælle – jeg ved der er et lys derude i fremtiden, jeg med meget mindre smerter, langt mere smidig, og jeg i et arbejde af en eller anden type, med en lønindtægt, og med den eneste ene ved min side. Det sker i fremtiden, jeg kan ikke sige hvornår, men jeg ved det sker.
Stort varmt kram til jer derude.

No Comments

 • sus 9. maj 2007 at 14:14

  Hej

  Denne lille hilsen på denne smukke Onsdag /

  DEAR FRIEND!
  WHEN LIFE IS A DRAG,
  WHEN YOU’RE SORRY AND SAD,
  WHEN YOU’RE FEELING SMALL
  AND SCARY TO LOOSE IT ALL,
  LET A POSITIVE THOUGHT
  FILL OUT YOUR WHOLE HEART!
  KNuuZ*SUS*Håber du har det godt søde Karin …Håber der er en eller flere der husker dig på Søndag *SS*
   

  Reply
 • Anita 11. maj 2007 at 09:16

   
  Hallooo
  Delfinerne ønsker en smuk weekend.
  Håber det er gået godt hos sagsbehandleren
  Knus fra Anita
   
  KLIK HER
   

  Reply
 • Anita´s Linkspace 13. maj 2007 at 09:35

  Jeg ønsker dig en dejlig Mors dag.
  Knus fra Anita
  KLIK HER

  Reply
 • Anita 13. maj 2007 at 11:16

  Kære Karin
  Tusinde tak for din søde hilsen….du skriver så godt.
  Jo..Erik får pension. Da vi kom fra Spanien i august 2005, fik jeg afslag på kontanthjælp, med begrundelse, at det ikke var en social begivenhed at flytte fra Spanien. Skulle jeg have økonomisk hjælp ved at passe Erik, skulle han være dødende og da han hele tiden fik det bedre, kunne jeg ikke få det, til trods for at han var dødende i den første periode, vi var i DK. De vil også sende mig i arbejdsprøvning, men uden indtægt.
  Ombudsmanden er vist gået i stå. Jeg sendte en mail til ham i fredags, at jeg savnede at høre fra ham.
  Så lige for tiden, synes jeg det hele er noget møj. Synes jeg har brugt så megen energi på at klage.
  Jeg kan godt forstå, at du ikke forstår, at det kan foregå sådan. Der er ingen der forstår det.
  Så den energi skal jeg ha fundet frem igen…hvor pokker har den gemt sig.
  Gik det godt for dig hos sagsbehandleren.
  Jeg ønsker dig en smuk søndag.
  Knus og tanker fra Anita
   
  KLIK HER
   

  Reply

Skriv et svar