Chok reaktion – toldning

I går blev Anne Mette Rommel delvis dømt, et af punkterne var at hun kaldte de Irakiske fanger for hund. Når hun kan dømmes for denne udtalelse under en afhøring, hvordan kan det så være at Dansk Folkeparti, Fru Pia Kjærsgaard kan få lov til at udtale sig så nedgørende overfor de dansk/etniske borgere.
Jeg er meget rystet over denne forskelsbehandling – Jeg er af den opfattelse at vi alle er lige uanset hudfarve, religion etc., vi skal respektere hinandens forskelligeheder, huske på at behandle andre som vil selv ønsker at blive behandlet, ikke tale nedsættende om nogen, for der er ingen der er bedre end andre. Næste kærlighed er meget vigtigt.
Pas godt på jer selv derude – ønsker jer en super dejlig weekend.
 
PS: P3 prisen er vundet af Tina Dickow hvilket jeg har stor respekt for, hun har gjort det godt, og laver noget fedt musik og pragtfulde tekster, glæder mig allerede til at høre hvad hun får ud af denne pris.
 
Knus og et fredagskram fra
 
Karin

No Comments

 • sus 17. januar 2006 at 21:09

  ..,../,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,/|_ __ …/___________________ __________________/../´´. /\ …|*******************Sus ******************|/___/ø .\ …|******Suser lige forbi med en hilsen *******|____\ /.| …|**************** knuuuus *************’| -/ …|___…__…__…___ ______________…__…___ …___|/ …””””(@)”(@)”(@ )”””””””””””” ””””””'(@)”(@)”” ‘(@) og med ønsket om en fortsat god uge søde Karin …Håber alt er vel ???KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • Sanne 20. januar 2006 at 20:14

  Kære KarinTak for din hilsen søde, og fortsæt endelig med at sende alt hvad du modtager af sjov og ballade, da jeg også har en del jeg både sender til og modtager fra…Skønt med et lille frisk grin indimellem.Håber at din Far lytter til dine vise ord, så han får det bedre…?FredagsknuzzSanne

  Reply
 • Sanne 24. januar 2006 at 17:58

  Hej SødeJa, det lyder sikkert lidt rodet med alle de bøger, men de "drager mig" simpelthen og jeg må bare eje dem. Bare "duften" i en boghandel kan gøre mig helt "høj" HA-HA og selvom jeg kun skal købe en gave, bliver jeg lige "overfaldet" af en bog til mig selv også….Jeg stresser mig ikke med dem, har det helt fint med at gå et par sider tilbage og finde tråden igen..Varme tanker til dig venKramSanne

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.