Dagen der blev væk

Jeg taler om fredag, dagen i går. Jeg oplevede da noget af den.

Min morgenstund gik fint, jeg var på blodbanken, skulle have kontrolleret mit kalium, igen igen.

Derefter var jeg på job, jeg kom jo lige godt en ½ time senere end normalt, min formiddags pause ligger tidligt, kl. 8.45 – 9.15, det er en ½ time, og der hvor jeg kommer fra, så går man ikke til pause, nu hvor jeg kommer ½ time senere. Da jeg ikke har noget der brænder på, ikke har en deadline lige om hjørnet, så tages pausen under alle omstændigheder, det fandt jeg ud af, jeg lære meget nyt.

Jeg skal bare lærer at tage det med ro, når tiden er til det, for der skal være energi når tiden så er presset. Det bliver den i perioder, når det nye skoleår begynder.

Jeg gik 45 min før end jeg har planlagt, eller hvad det nu kaldes, for i øjeblikket er der ikke en fast tid, derfor gik jeg , da jeg havde tid ved lægen kl. 14.45.

Kalium tallet er som det skal være, lige ramt plet, 3,5, er den under er den for lav. Jeg var meget træt, og min ankler/fødder og læg var middel hævet, var generet af hævningen, ville helst gå på bare fødder, dog på 100 % glat overflade, uden sandkorn etc., da det eller genere mine følsomme fødder (de er følsomme grundet hævningen). Jeg kunne mærke en middel hævning i ansigtet, der var en hovedpine under vejs. Jeg kunne se min læge var rådvild, han ville gerne kunne hjælpe mig, anede bare ikke hvad der kunne hjælpe mig. Derfor er jeg blevet henvist til udredning for hvad der kan være årsagen, Jeg ved ikke om det er her til Holstebro, eller andet sted i regionen. Jeg er lidt træt af det hvis jeg nu skal vente længe, det kunne jo være rart at få bragt orden i dette, her i sommerferien. Jeg tænker her på job etc.

Jeg fik handlet lidt på vej hjem, nu har jeg jo bilen, så…., godt jeg har bilen, det kunne ikke være på cyklen.

Væltepeter

Hjemme, lavede en kande the, ville lige se lidt rundt på forskellige blogs, øh…… jeg sad i min lænestol, vågnede kl. 19.00, meget øm i kroppen (hihi), håbede jeg kunne finde mig selv, fandt lidt aftensmad, trætheden var meget voldsom, jeg nikkede fortsat med hovedet, så jeg fandt til køjs, ved og husker ikke klokkeslettet, jeg ved bare alt stod rundt omkring , da jeg vågnede her kl. 6.30. Min datter ringede her i nat, jeg husker godt hvad vi talte om. Jeg vågnede kl. 6.30.

Jeg føler min fredag eftermiddag og aften forsvandt. Borte har taget de timer, nå jeg må have trængt til det. Er dog ikke helt udsovet. Kan sidde og nikke, havde fundet en bog her overmiddag, det var ikke lige det jeg skulle vælge. Jeg sad med lukkede øjne, derfor fandt jeg ind til min pc. Jeg ville ikke miste noget af min kære lørdag 😉

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak