Dagen i dag

I dag skal jeg på en større udflugt, det er rimelig impulsivt, derfor er der lidt sen afgang. Der vil blive kørt nogle kilometer, heldigvis skal jeg selv først kører i aften.

Turen går først ud til min mor, 50 km. Her skal der spises frokost, omkring kirkegården, og ned i centrum efter et par småting. Så går turen til Århus – 125 km. – Sønnen skal besøge veninden. Han har lige inviteret mig på aftensmad, håber ikke det bliver for sent. Skal bare være glad for invitationen, jeg har jo ikke noget der haster i morgentidlig. Heldigvis er det ikke så vanskeligt at finde hjem, jeg har kørt turen en del gange.

Nu har jeg leget lidt på de gule sider, her fortæller dig mig, den hurtigste vej hjem fra Århus er over Silkeborg – Herning. Uanset hvordan og hvorledes jeg prøver at lege, så vil den ikke vise turen over Frederiks, jo hvis jeg indsætter flere punkter, og her fortæller den mig det vil tage mig knapt 4 timer at komme hjem, hm…., det har jeg nu aldrig oplevet. Spændende hvad jeg finder på i aften.

Nu vil jeg gøre mig klar til afgang.

No Comments

Skriv et svar